Autor |
Wiadomość |
Temat: Wspomniano o nas :) |
sarenka
Odpowiedzi: 172
Wyświetleń: 72475
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-02-14, 23:06 Temat: Wspomniano o nas :) |
Wiadomo,że dla słuchaczy to nr telefonów były czytane,ale dla internautów to można było zwyczajnie napisać przy temacie audycji,czy gdzie tam byłoby wygodnie.Pani Magdo super sprawa ,którą Pani robi,ale przed takimi programami zapraszać dyskutantów do odwiedzin chorych(takich trochę dłuższych).Jak nie zobaczą, to nie zrozumieją. |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-02-14, 22:37 Temat: Wspomniano o nas :) |
Gazda napisał/a: | Wyszło super moim zdaniem. | - i ja tak uważam,ale ja od wielu lat nie słucham radia.Ja nawet nie mam aparatu.Korzystam jedynie z neta.Stąd dzisiaj pogubiłam się nieco.Pewnie ,że pani Magda super wyszła,tylko mam wrażenie-może niesłuszne,że ów prowadzący nie rozumiał o czym mówi.Na ból nie kupi się leku na stacj benzynowej.Może należało wcześniej zaprosić tego pana,a i innych do hospicjum,do szpitala na oddział onkologiczny,to wiedzieliby o czym będą mówić.Takie jest moje odczucie po debacie w tym programie.Nie,wiem,może się mylę.Serdeczne pozdrowienia i podziękowania dla naszej Szefowej
[ Dodano: 2013-02-14, 22:39 ]
Dokładnie na ból spowodowany chorobą nowotworową. |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-02-14, 21:50 Temat: Wspomniano o nas :) |
nr telefonu macie do tej audzcji ja nie mam radia,tylko w necie slysze
[ Dodano: 2013-02-14, 21:51 ]
kto to prowadzi,mam wrażenie,że tego pana nic do tej pory nie bolało |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-08, 20:54 Temat: Wspomniano o nas :) |
No,to biorę się do roboty!!!Dziękuję DSS! |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-08, 20:45 Temat: Wspomniano o nas :) |
Pytanie do DSS-czy ja mogę w całości wkleić Twoją dramatyczną wyżej przytoczoną wypowiedz w moim profilu na FB?Dodam,że powinna pójść dalej na podobne fora(w większości użytkownicy z Polski,ale nie tylko,jest opcja tłumaczenia) w UK.Tak się stanie jak o to poproszę moje córki.Pytam,bo zupełnie nie orientuję się w opcji-ochrona danych osobowych.Ja już wkleiłam Twój przepiękny post z profilu Romka,trochę poprawiłam-zamiast Romek -jest Przyjaciel i wycięłam srodek,który by naprowadził czytającego na to nasze forum.Mnie chodziło o pokazanie jak można patrzeć na odchodzenie Człowieka.Nigdy wcześniej nie spotkałam się z czymś takim.
[ Dodano: 2013-01-08, 20:50 ]
Już rozumiem o co chodzi z tym linkowaniem,niestety starsza młodzież ciężko rozumie te nowości techniczne.Nie potrzebny post DSS,tylko artykuł do którego jest odnośnik w poście DSS. |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-04, 17:16 Temat: Wspomniano o nas :) |
jo_a napisał/a: | zgłoszone administracj | -słuszne posunięcie,popieram.
Gazda napisał/a: | specjalizujący się w walce z bólem. | - dokładnie tak.Brat korzystał ze skutecznej pomocy lekarzy tej specjalności.Za to onkolog radioterapeuta umiejętnie leczył.I lekarze tej specjalności leczą inne dokuczliwe bóle,często przewlekłe. |
sarenka
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2013-01-04, 14:59 Temat: Wspomniano o nas :) |
iwka3219 napisał/a: | Wiec ja nie - linkujac niczego pozwole zadac pytanie: Madziu ( DSS ) jak My forumowicze mozemy realnie pomoc? | - najbardziej sensowna wypwiedz w tym temacie.
Z tym,że ja nie rezygnowałabym z upubliczniania tego typu informacji na portalach społecznosciowych.To też są media,również mają siłe rażenia. mariolab napisał/a: | najgorsza jest właśnie ta cisza, | -i właśnie dlatego należy sprawę nagłaśniać.
[ Dodano: 2013-01-04, 15:00 ]
mariolab, -daj spokój,nie tłumacz się ze swojego wpisu.Ja jak i wielu innych zrozumiałam Twoje intencje. |
|