1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Pomoc dla pacjentów Hospicjum Onkologicznego w Warszawie |
sara
Odpowiedzi: 4
Wyświetleń: 12781
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-12-05, 08:43 Temat: Pomoc dla pacjentów Hospicjum Onkologicznego w Warszawie |
Chciałam tylko dodać, że jeśli ktoś nie chce być rozpoznawalny z imienia i nazwiska to przy wpłacie na stronie odklikuje okienko a przy wpłacie tradycyjnym przelewem albo i elektronicznym, ale przez bank nie będący w wykazie, zawsze wpłata jest traktowana jako od anonimowego darczyńcy. Sprawdziłam.
Pozdrawiam wszystkich Mikołajów |
sara
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-28, 17:29 Temat: Pomoc dla pacjentów Hospicjum Onkologicznego w Warszawie |
Ok więc zaraz przelewam parę groszy na dobry początek. Jutro się powinno zaksięgować. |
sara
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-11-28, 17:22 Temat: Pomoc dla pacjentów Hospicjum Onkologicznego w Warszawie |
Na wskazanej przez Ciebie Madziu stronie są trzy cele - obrazy do sal pacjentów, zakup tv do sal pacjentów i zakup samochodów na potrzeby hospicjum.
Rozumiem, że zbieramy na ten trzeci cel czyli zakup samochodów. Chyba, że wszystko jedno na jaki byle pomóc.
Akcja ma przynieść konkretny efekt przed świętami a do zbierania jest jeszcze sporo.
Mam nadzieję, że coś uda się uzbierać forumowymi siłami. |
|
|