Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
ronnie
Odpowiedzi: 434
Wyświetleń: 129589
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2021-11-08, 14:14 Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
missy faktycznie, teraz sprawdziłem w "oczekujących", dziękuję bardzo za info. |
ronnie
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2021-11-08, 13:28 Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
Cześć karolinax,
Nie wiem dlaczego, ale jest problem z wysłaniem wiadomości prywatnej, daj znać jak tam u Ciebie. Mi TSH też trochę skacze, ale mam obecnie zwiększoną normę do 1.0, więc lekko ponad miałem ostatnio.
Trzymam kciuki! |
ronnie
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2018-02-15, 00:27 Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
Bardzo dobra wiadomość! Oby więcej takich . Ja na jod diagnostyczny w tym roku, obecnie czekam na wyznaczenie terminu . Pozdrawiam! |
ronnie
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2017-01-28, 00:12 Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
Super wiadomość, ja natomiast byłem w listopadzie u lekarza, wyniki też miałem super, następna kontrola pod koniec roku, ale ide w 2018 na jod kontrolny, i wtedy okaże się jak ze mną .
Takie dobre wiadomości od razu poprawiają humor |
ronnie
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2015-12-18, 01:36 Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
karolinax, przykro mi że zostałaś tak potraktowana. Niestety tak czasem bywa, podejrzewam że na prywatnej wizycie taka sytuacja nie miałaby miejsca, sam lecze sie prywatnie i wszystko wygląda wręcz idealnie, pieniądz jednak ma ogromna wartość w obecnych czasach. Ciesz się dobrymi wynikami, nie ma co psuć sobie humoru. Wszystko gra i to jest obecnie najważniejsze |
ronnie
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-03-06, 16:23 Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
Super!! Musiało być dobrze |
|