1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: bardzo prosze o pomoc, opinie - interpretacje |
romka
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 12274
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-04-04, 15:04 Temat: bardzo prosze o pomoc, opinie - interpretacje |
jackumalin,wydaje mi sie ,ze choroba postępuje i to własnie nadchodzi ten moment bys spędzał z mamą jak najwięcej czasu.Obserwuj mamę bardzo uważnie i wszystkie zmiany zgłaszaj pani radiolog,nawet telefonicznie.
Przykro mi bardzo. |
romka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-27, 14:59 Temat: bardzo prosze o pomoc, opinie - interpretacje |
Jacek,niestety zbyt czesto sa takie pomyłki w nasztm kraju.Mojego meza zabrało pogotowie do Inowrocławia nie zrobiono żadnych badan mimo moich prósb i błagan lekarzy ,ze ten facet nigdy nie chorował a tu od 3 tyg chodzi z zawrotami i zachwianiami równowagi pani doktor wypisała męża go do domu mówiąc mi że nie ma zadnych wskazan na to zeby robic badania, a po operacji zapadł wyrok.Teą mąz by mógł byc leczony 6 miesiecy predzej. |
romka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-01-27, 10:27 Temat: bardzo prosze o pomoc, opinie - interpretacje |
Witamy na Forum.
Carcinoma microcellulare- rak drobnokomórkowy
Niestety,rokowania sa bardzo złe,ale zaufaj lekarzom i nie podawaj zadnych specyfików.W Bydgoszczy są wspaniali specjalisci , |
|
|