Autor |
Wiadomość |
Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
roman1130
Odpowiedzi: 258
Wyświetleń: 77347
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-26, 16:26 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Rimano, Jak każdego samca cieszy mnie uwaga Kobiet, nawet jak już nie jest to taki samiec jak 30 lat temu, ale wierzę, że nawet lekko zużyty od czasu do czasu przydaję się niektórym Paniom.
Z uwagi na fakt, że mój imiennik Magister wykazuje większą żywotność i energię niżeli ja ostatnimi czasy, nie będę okazywać zazdrości, którą autentycznie czuję.
Mam nadzieję, że pójdę w ślady psiaka i pokażę jeszcze że stać mnie na wyczyny nie tylko w ogrodzie, ale na dzień dzisiejszy daję szansę bardziej kudłatym
Pozdrawiam wszystkich serdecznie |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-20, 20:07 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Myślę że zdjęcie imienników nie powinno źle się kojarzyć uczestnikom zlotu, co prawda jeden jest strasznie łysy, ale... ten drugi jest za to dostatecznie kudłaty
|
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-19, 15:22 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Małgosiu, musisz mieć maksymalną wielkość 450 kb i format najlepiej jpg, zwracaj uwagę na informację pojawiającą się powyżej okienka dodawania pliku.
Pozdrawiam |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-12, 19:35 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Witam.
Kolejna niezbyt pocieszająca informacja, że odpada kolejny uczestnik Zlotu...
Z przyczyn niezależnych od nas nie będzie uczestniczyła w Zlocie moja lepsza połowa, nawet nie przywiezie mnie na Zlot, czyli miejsc z Krakowa nie będzie.
Życie płata nam niekiedy niesamowite figle, wiedziałem że będą ze mną wątpliwości, ale nie spodziewałem się że życie przyniesie dodatkowe komplikacje.
W efekcie plan wygląda następująco.
Do Żegiestowa dostanę się dzięki uprzejmości Krzysia i Beatki, którzy zabiorą mnie z domu, natomiast wrócę razem z Marzenką i Andrzejem...
Warunkiem oczywiście będzie moja znośna kondycja, ale zrobię wszystko abym nie był dla nikogo ciężarem czy problemem.
Wierzę, że pomimo wielu rezygnacji Zlot będzie udaną imprezą i przyniesie nam Wszystkim satysfakcji i dostarczy niezapomnianych przeżyć i powodów do satysfakcji zarówno z z samego pobytu jak i zawartych znajomości.
Do zobaczenia w Żegiestowie |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-04, 19:54 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Wybaczcie. Nie wiedziałem że mam się weryfikować
Jesteśmy tym razem tylko we dwójkę, jedziemy z Alwerni, Kraków, Żegiestów
Wyjazd w piątek 14.09 po południu ze względu na pracę Renaty, nie będzie miała prawa do urlopu... w samochodzie 3 miejsca wolne..
|
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-08-13, 21:43 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Osoba zgłaszająca: Roman1130
Ilość osób jadących: 2
Skąd jedziemy: Alwernia
Ilość wolnych miejsc w samochodzie: 3
Trasa: Alwernia, Kraków, Żegiestów, Kraków, Alwernia |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-19, 22:28 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Joasiu wpisałaś mnie na listę wychodząc z założenia, że ja muszę dołączyć do zlotu... na dzień dzisiejszy mój udział jest mocno dyskusyjny, ale nawet gdybym miał zdecydować w ostatniej chwili dam znać,,,,
Dziś jednak proszę o skreślenie mojej kandydatury, nie będę blokować miejsca innym chętnym...
Pozzdrawiam |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-18, 19:17 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Ze względów formalnych nie mam prawa odzywać się ale... można spróbować stworzyć już maleńką listę chętnych.
Gazda
Proponuję abyś obok liczby uczestników wpisywał ilość ewentualnych miejsc w samochodzie oraz skąd można liczyć na podwózkę... |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-17, 11:55 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Wydaje się, że to jest właśnie ten kierunek dyskusji, który jest chyba najistotniejszy.
Zgłaszam swój akces uczestnictwa jednocześnie deklarując ilość miejsc w samochodzie i ewentualną trasę przejazdu samochodu, gotowość odebrania współpasażerów z wybranego punktu.
Pani Prezes Dziękuję za nadanie dyskusji, kolejny już raz pożądanego kierunku.
Pozostaję pod nieustannym wrażeniem |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-15, 17:40 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
asia77,
Cytat: | Czuję się nawet więcej jak nie fajnie ,wyraziłam swoje zdanie .
Tak jak napisałam wcześniej nie będe brała dalej udziału w tej dyskusji. |
Myślę że popełniasz błąd obrażając się i mówiąc kolokwialnie "strzelając focha" nikt w sposób celowy i z premedytacją nie obraził Ciebie, jeśli wynikło jakieś nieporozumienie, zostałaś przeproszona i wyjaśniono co kto miał na myśli pisząc poszczególne posty.
Zawsze cenię sobie szczerość, otwartość i równe traktowanie WSZYSTKICH uczestników dyskusji, a tym razem chyba czegoś jednak nie rozumiem |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-15, 11:34 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
asia77,
Mam świadomość, że możesz czuć się trochę niefajnie...
Ale nie sposób odmówić racji uczestnikom dyskusji.
Nie sądzę aby należało sprawę zamknąć definitywnie, organizujmy następny zlot, szukajmy sponsorów ale szukajmy też nowych ośrodków.
Wrażenie, że mieszkańcy południa są w uprzywilejowanej pozycji trochę mnie krępuje...
Może warto przemyśleć nad wykorzystaniem środków z ewentualnego sponsoringu właśnie w taki sposób, aby zrekompensować koszty dojazdu, może warto trochę więcej dyskutować nad ograniczaniem kosztów przejazdu, łączeniem chętnych mieszkających w tym samym mieście lub rejonie.
asia77, Z moich dotychczasowych doświadczeń wynika, że nie ma na tym Forum "równych i równiejszych" wiem, że każda propozycja jest rozpatrywana a nasz głos brany pod uwagę.
Nie piszę tego aby zyskać względy Administracji... dobra dobra, my tam swoje wiemy... / absenteeism
Myślę że zaangażowanie naszych Modów i Adminów widać na dosłownie każdym kroku i zasługuje na naprawdę najwyższe uznanie
|
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-14, 18:30 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Asiu nikt nie myśli abyś sama robiła wszystko, zapewniam Cię że zarówno Administracja jak i Forumowicze w ramach swoich możliwości będzie pomagała, myślę że chętnych nie będzie brakowało, bo koszty podróży nie należą do najniższych a na północy też mamy swoich Forumowiczów.
Gazda ma rację pisząc, że najlepsze są miejsca sprawdzone, a do niego przyjeżdżali już Forumowicze i z Gdańska i ze Szczecina, wszystko zależy od tego co dany ośrodek potrafi nam zaoferować oprócz naszego wzajemnego towarzystwa.
temat jest do dyskusji ale również wymaga odrobiny zaangażowania, znasz odpowiednie ośrodki, masz doświadczenie... czekamy na propozycje
[ Dodano: 2012-06-14, 19:32 ]
Czyżby nowy awatar z miejsca gdzie moglibyśmy się spotkać? |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-14, 17:55 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Asiu oczekujemy konkretnych propozycji, jeżeli będą na naszą kieszeń, jeżeli będą poparte konkretną lokalizacją kosztorysem... to jestem za... jesteśmy z terenu całej Polski, i nikt nie ma zamiaru dyskredytować jednego regionu na rzecz drugiego.
Oczekujemy konkretów a dyskusje typu :a może byśmy... chyba nikogo nie bawią a hasła chwyćmy się i zróbcie...też nie robią na nikim wrażenia
Gazda udowodnił już dwukrotnie że nie ogranicza się tylko do słów, powiedział, zorganizował, wykonał... myślę że każdy ma taką szansę myślę że możesz Ty lub ktokolwiek inny wykazać się taką determinacją i możliwościami organizacyjnymi, a my w miarę swoich możliwości zapewnimy pomoc i frekwencję... |
roman1130
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-13, 21:47 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Z tego co czuję to na następną kąpiel w Popradzie się nie piszę, ale wiem że amatorów nie powinno zabraknąć, dlatego sugeruję najpóźniej wrzesień...
Jeszcze ciepło, choć bez przesady... |
|