Obiecuję, na razie ostatnia tak roztkliwiająca melodia. Bardzo lubię rosyjskie romanse i nie tylko. Dla niektórych, mój okres w PRLu niezmiennie kojarzy się z komunizmem. To była "ta nasza młodość" .
Wiosna całą mocą przegania zimę. Wszystko w swoim czasie. Teraz trzeba "z ufnością" patrzeć w przyszłość.
rakar, -nie wiem, co powiedzieć -strasznie sie popłakałam- to był zawsze mój ulubiony film, choć przez ostatnie dwa lata nie miałam odwagi go oglądać, -utwór jest prześliczny
Poza tym udało Ci sie osiągnąć niezamierzony efekt-gdy słuchałam muzyki, włączył mi sie wygaszacz ekranu... fotografie Tomka - wrażenie było niezwykłe. - dziękuję
Domyślam się, że mogłaś być przynajmniej lekko zszokowana. Przepraszam, pewnie przestraszyłaś się. Jeśli jednak podoba Ci się pokaz slajdów z podkładem tego utworu zainstaluj program do zdjęć Picasa. Jest tam tak opcja, która pozwala stworzyć sobie taką prezentację.
Mnie muzyka przypomina każdy etap mojego życia i .... moich bliskich, przyjaciół którzy odeszli ale także różne wydarzenia, te dobre i złe.
Chciałem dodać prezentację w rozszerzeniu .pps. Jednak nie udało mi się jej umieścić ponieważ była za ciężka (4,04 MB a dopuszczalne do 4,00MB)
Skompresowałem ją do ZIPu i i jej waga zmniejszyła sie do 3,96MB i tym sposobem udało mi sie ten plik załączyć do postu wraz z komentarzem.
Jednak już na forum nie udało się tego pliku otworzyć, pojawiała się informacja, że nie znaleziono adresu URL i coś tam jeszcze.
Gdzie tkwi błąd?