1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak przerzutowy o nieustalonym ognisku pierwotnym |
poli
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8320
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-04-07, 07:14 Temat: Czerniak przerzutowy o nieustalonym ognisku pierwotnym |
skiper napisał/a: | Biofanka tak jak napisałem: anonimowości nie popieram absolutnie, odpowiedzialnośc za słowa tak. |
To myślę jest również sens naszego regulaminu Jeżeli napiszę, że nie polecam wizyty u dr X z takieg, a takiego powodu, będę się musiała podpisać i podać swoje dane kontaktowe. Wkleiłam ten fragment "ku pamięci", najlepszą cenzurą jest w moim mniemaniu autocenzura. Tak jak napisała biofanka, biofanka napisał/a: | W momencie kiedy musimy własnym nazwiskiem odopwiadac za słowa ważymy je bardziej dokładnie. |
p.s. mój e-mail widzę "niewidoczny" - zaraz porawię |
Temat: Czerniak przerzutowy o nieustalonym ognisku pierwotnym |
poli
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8320
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2011-04-06, 08:57 Temat: Czerniak przerzutowy o nieustalonym ognisku pierwotnym |
Z regulaminu forum:
Cytat: | Na Forum obowiązuje zakaz krytyki wszelkich osób trzecich z użyciem danych mogących te osoby jednoznacznie identyfikować (w szczególności mowa o imieniu i nazwisku, ale i o miejscu pracy etc.) w sposób anonimowy.
Jeśli kogoś imiennie krytykujesz - podpisz się (tj. również ujawnij swoje dane osobowe) oraz zadbaj o to, by umożliwić kontakt z Tobą (w profilu oznacz swój adres email jako jawny). |
|
|
|