1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płuca w stadium końcowym |
pixi
Odpowiedzi: 61
Wyświetleń: 50635
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-28, 22:37 Temat: Rak płuca w stadium końcowym |
Ewelinaaa, |
pixi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-28, 22:22 Temat: Rak płuca w stadium końcowym |
czy Ty sama czuwasz przy mamie, czy siostra jest z Tobą? To może być bardzo trudna noc... Będziesz potrzebowala dużo siły.
Przytulam Cię serdecznie.
[ Dodano: 2011-02-28, 22:23 ]
oj, chyba pisałyśmy równocześnie. Nie dasz rady urwać się wcześniej z pracy? Jeśli nie zdążysz, będzie Cię to męczyć do końca życia i będzie Ci trudno z tym żyć. |
pixi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-28, 22:15 Temat: Rak płuca w stadium końcowym |
Ewelinaaa, to już bliżej, niż myślisz, przykro mi, że Twoja mama tak cierpi.
U mojego męża krew w kale i moczu pojawila się na 48 godz.przed śmiercią. Umierał rok temu - dokładnie rok |
pixi
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-26, 20:58 Temat: Rak płuca w stadium końcowym |
Ewelinaaa, Ewelinaaa napisał/a: | Trochę mi rozjaśniły, chodż dalej mam wiele pytań.
Co dalej?jak blisko? a czuje że się zbliża, widzę to
Czy mógłby ktoś z Was ze mną porozmawiać? |
jeśli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej na temat rokowań - musisz wpisać więcej danych - wyniki badań, KT histopat . Wtedy ktoś Ci odpowie.
Zaintrygowało mnie Ewelinaaa napisał/a: | może to śmieszne ale od dawna mam " dar " wyczuwania śmierci.... | co przez to rozumiesz?
pozdrawiam |
|
|