Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak trzustki z przerzutami do wątroby i kości. |
pelagia
Odpowiedzi: 124
Wyświetleń: 58507
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-06-14, 14:40 Temat: Rak trzustki z przerzutami do wątroby i kości. |
Pięknie piszesz o tęsknocie za ukochaną osobą, nie wiem czy znajdzie się jakaś osoba, której nie zakręci się łza w oku czytając Twoje odczucia |
pelagia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-24, 08:57 Temat: Rak trzustki z przerzutami do wątroby i kości. |
Przyjmij moje wyrazy współczucia. Tak bardzo mi przykro... |
pelagia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-19, 21:56 Temat: Rak trzustki z przerzutami do wątroby i kości. |
Moniś trzymaj się , bo ja jak czytam co się dzieje u Was to , aż mnie ciarki przechodzą. Bądź silna-musisz być taka , wspieraj mamę i nie daj się nerwom, cierpieniu i bezsilności .... Teraz musisz być dzielna.... |
pelagia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-15, 13:25 Temat: Rak trzustki z przerzutami do wątroby i kości. |
Monisia
Nawet nie wiem co Ci napisać, bo żadne słowa nie przyniosą ulgi, skoro widzi się ojca, który z każdym dniem się ,,oddala". Bądź silna , dzielna i nie pokazuj tacie ,że cierpisz... Trzymaj się , a jak Ci ciężko -wyrzuć to z siebie na forum- zawsze to będzie lżej.
Myślami jestem z Wami.
Aśka. |
pelagia
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-05, 22:53 Temat: Rak trzustki z przerzutami do wątroby i kości. |
Daj znać co z tatą ,bo dawno się nie odzywałaś.... |
|