1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
niki
Odpowiedzi: 231
Wyświetleń: 53290
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-10-11, 16:17 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenka napisał/a: | Na wypadek gdy dojdę do takiego etapu, ze sama nie będę mogła przekazać im mojej decyzji.Wolą moją jest przebywać albo w szpitalu albo w hospicjum. Skoro potrafimy pisać testamenty to dlaczego nie zadbać o takie rzeczy |
Bożenko podziwiam Cię i bardzo szanuję.
Masz 100% racji , warto pomyśleć o wszystkim teraz , kiedy jeszcze jest na to czas .
jak juz wszystko ustalone pozostaje Ci walczyć.
Jak się ta walka skonczy nikt nie wie. Ten co teoretycznie powinien odejśc może jeszcze przezyć nie jednego , ktory jest " zdrowy"
pozdrawiam i nadal trzymam za Ciebie kciuki |
niki
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-17, 21:12 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenko, cały czas trzymam kciuki za Ciebie |
niki
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-07-06, 20:59 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenko zaglądam, zaglądam , trzymam kciuki, czekam na wieści od Ciebie |
niki
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2013-03-09, 21:43 Temat: Bożenka - komentarze (vf7) |
Bożenka napisał/a: | Trzymajcie za mnie kciuki tak jak i Ja za Was czuje sie tu na forum bezpieczna otoczona cudownymi ludżmi. |
zyczę ci tego bezpieczeństwa na zawsze ,
moje kciuki masz zapewnione na stałe
bardzo lubię ludzi walecznych i pogodnych . Ty do takich należysz .Taka postawa pomaga w tej walce i Tobie i bliskim , a także innym chorym
moc kciuków zawsze będzie z Tobą |
|
|