1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
myszka
Odpowiedzi: 30
Wyświetleń: 18208
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-11-10, 17:10 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
U mnie tez nic sie nie dzialo nie bolalo nie swedzialo ,ale COS mi podpowiadalo zeby usunac.Bylo malutkie,mialo 2mm.Dzis dziekuje Bogu ze usunelam.Pozdrawiam wszystkich!!!! |
myszka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-10-25, 16:34 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
Biofanko jaki byl Twoj czerniak(Breslow,Clark)? |
myszka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-10-22, 19:38 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
Bardzo sie ciesze i pozdrawiam!!!!! |
myszka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-10-15, 05:55 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
Wiem jak to jest bo ja to samo przeszlam i nie fajnie bylo obudzic sie z pilka w pachwinie.Ale pamietaj ze to przejsciowe i niedlugo pileczki nie bedzie.Trzymam kciuki za wyniki i pozdrawiam!!!!!!!! |
myszka
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2010-10-11, 19:05 Temat: Czerniak guzkowaty, Clark III, Breslow 1 mm |
NIe martw sie.U mnie tez zbierala sie chlonka i lekarz powiedzial ze to normalne.Musisz uzboic sie w cierpliwosc.U mnie zbierala sie ponad miesiac.Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!!1 |
|
|