1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guzki śpiewacze |
mieszko
Odpowiedzi: 7
Wyświetleń: 4684
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-18, 20:00 Temat: Guzki śpiewacze |
AHA ROZUMIEM TO WNIOSKUJE Z TEGO ZE WSZYSTKO STWIERDZI LEKARZ A MOJE DOMYSLY MOGA BYC OMYLNE I MOZE BYC WSZYSTKO DOBRZE Z CZEGO BYM SIE BARDZO CIESZYL PO KONTROLI LEKARSKIEJ ZARAZ WAM KOCHANI NAPISZE CO I JAK DZIEKUJE SERDECZNIE ZA POSWIECONY MI CZAS |
mieszko
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-18, 17:33 Temat: Guzki śpiewacze |
tak zdaje sobie sprawe ze musze isc jak najszybciej do lekarza wiem o tym .za niedlugo bede juz w domu i [pierwsze kroki skierowane beda do laryngologa i onkologa a narazie prosze o pomoc slowna czy ktos moze mial takie objawy jak ja i byl juz u lekarza i wie co to jest jest dlamnie to wazna wiadomosc poniewarz jestem bardzo zaqniepokojony stanem swojego zdrowia ogolnie czuje sie normalnie jak zawsze tylko te objawy co pisalem wczesniej mam i zadnych innych gardlo mnie i glowa nie bola i nie mam boli w klatce piersiowej jak ktos jest mi wstanie napisac bede bardzo wdzieczny |
mieszko
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-02-17, 21:46 Temat: Guzki śpiewacze |
witam wszystkich potrzebuje pomocy .
mam 25 lat i od dziecka mam guzki spiewaczki .
od jakiegos czasu mam problemy z polykaniem pokarmu .
pluje krwia i leci mi ona czasem z nosa a takrze zatykaja mi sie uszy i nos.
czy jest mi wstanie ktos pomuc i powiedziec co mi moze byc czy to moze byc rak krtani
nie pale papierosow od ponad 2 lat ale zdarza mi sie czestpo nawes sporzywac alkochol w nie duzych a srednich ilosciach najczesciej piwo
[ Dodano: 2012-02-17, 21:56 ]
aha i zapomnialem dodac ze uzywam duzo cukru i sporzywam duzo tluszczu |
|
|