1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak nerki jasnokomórkowy z przerzutami |
mierzeja
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 12622
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-07-11, 12:24 Temat: Rak nerki jasnokomórkowy z przerzutami |
Witaj beata0970b
BArdzo się cieszę, że Wam udało.Najważniejsze jest zdrowie i tyle w tym temacie. Ja chciałam tyko przedstawić swoją historię i doświadczenie.
Pozdrawiam serdecznie |
Temat: Rak nerki jasnokomórkowy z przerzutami |
mierzeja
Odpowiedzi: 21
Wyświetleń: 12622
|
Dział: Nowotwory układu moczowo-płciowego Wysłany: 2012-07-11, 08:23 Temat: Rak nerki jasnokomórkowy z przerzutami |
Witam!!!
Nie chciałam się wypowiadać, bo rzeczywiście większość osób tutaj, wypowiada się bardzo pozytywnie na temat prof. Szczylika. JEdnak ja też nie mam dobrych doświadczeń.Od początku taty choroby jeździliśmy do Warszawy na prywatne wizyty. Od 2008 roku co 3 miesiące stawialiśmy się na wizycie.Wszystko było wspaniale, dopóki w naszym ośrodku odmówili nam leczenia. PAn profesor obiecał, że się zajmie, "przejmie pacjenta" jednak nic takiego się nie stało. Pod koniec maja kiedy tata był po zabiegu operacyjnym i jak najszybciej trzeba bylo wprowadzić chemię, Pan Profesor powiedział, że najpierw wyjeżdża do stanów, a potem, dopiero we wrześniu ma wolne terminy. Na koniec powiedział proszę nie wychodzić przed szereg... Zakończyliśmy wizyty u Pana Profesora, chyba na stałe
Pozdrawiam
[ Dodano: 2012-07-11, 09:32 ]
Tak się zastanawiam, że tylu jest chorych tyle osób potrzebuje pomocy i jeden z najwybitniejszych specjalistów nie jest poporstu w stanie wszystkim pomóc... niestety |
|
|