Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak nosogardła z przerzutami i wznową |
meteor
Odpowiedzi: 174
Wyświetleń: 119125
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2019-10-09, 09:34 Temat: Rak nosogardła z przerzutami i wznową |
Cześć Gazda.
Mógłbyś zajrzeć do mojego wątku i odpowiedzieć?
Na pewno masz większą wiedzę niż ja.
Pozdrawiam. |
meteor
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-06-27, 12:55 Temat: Rak nosogardła z przerzutami i wznową |
Z Żor.
Już KMIS757 odpowiedział mi na to pytanie w moim wątku, a wprzychodni mówili mi że wszystkiego dowiem się w szpitalu. |
meteor
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-06-26, 12:44 Temat: Rak nosogardła z przerzutami i wznową |
Przepraszam cię Gazda że tak pytam w twoim wątku.
W lipcu mam zgłosić się w Klinice lecz nie mam zrobionej maski, w moim wątku na pytanie kiedy będzie robiona maska odpowiedziała mi VICCTORY lecz ona leczyła się w Szczecinie.
Jak to wygląda w Gliwicach?
Czy będę leżał parę dni w celu zrobienia maski i potem będę musiałsię zgłosić w nowym terminie na naświetlania czy od razu położą mnie na kilka tygodni?
Jest to o tyle ważne że nie ma mnie kto zawieść, na parę dni pojadę swoim samochodem i zostawie go na parkingu. |
meteor
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-06-24, 19:51 Temat: Rak nosogardła z przerzutami i wznową |
Dzięki za odpowiedż.
Ale jeszcze jedno pytanie, polecają pić olej z oliwek lub siemię przed naświetlaniem to chyba muszę zabrać ze sobą? |
meteor
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2012-06-24, 16:07 Temat: Rak nosogardła z przerzutami i wznową |
Cześć Gazda.
Dziewiątego lipca mam zgłosić się do kliniki w Gliwicach.
Mam pytanie, czy muszę ze sobą zabrać jakieś maści na podrażnienia, leki do płukania ust itp. czy wszystko mi dają na miejscu? |
|