1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Ziarnica złosliwa |
marzena66
Odpowiedzi: 142
Wyświetleń: 102184
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-02-27, 07:35 Temat: Ziarnica złosliwa |
Ania Konopka,
Nie masz raka i to jest bardzo dobra wiadomość. Na pewno przeszłaś piekło ale z czasem dojdziesz do równowagi i fizycznej i psychicznej.
Tak jak napisali w histopacie porównując materiały z wcześniejszych badań i obecnych i wskazywało na to, że obraz budził przerzuty raka. Gdyby nie to nie przeszłabyś tego wszystkiego, nie wiem co napisać, pomyłka, niedopatrzenie a może szczęście w nieszczęściu.
Stało się jak stało, ważne, że jesteś zdrowa.
Trzymaj się i dochodź jak najszybciej do siebie, pozdrawiam. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-01-31, 07:54 Temat: Ziarnica złosliwa |
Ania Konopka,
Trzymamy mocno kciuki, trzymaj się dziewczyno.
pozdrawiam serdecznie |
marzena66
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2018-09-17, 23:09 Temat: Ziarnica złosliwa |
Ania Konopka,
Mocno przytulam, bardzo mi przykro ale nie płaczemy, nie załamujemy się tylko znowu do walki ruszaj a my wspieramy całym sercem.
Trzymaj się |
marzena66
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2018-08-25, 11:32 Temat: Ziarnica złosliwa |
Ania Konopka napisał/a: | Miałam już dwie takie akcje z podejrzanymi węzłami, które świeciły w Pecie, na usg wyglądały na nowotworowe a po wycięciu okazało się, że nic tam nie było. |
Mimo, że tak było to sama wiesz, że trzeba skontrolować jeśli coś znowu jest niepokojącego. Trzymam kciuki, żeby i teraz na strachu i łzach tylko się skończyło. Ania Konopka napisał/a: | wiecie może, gdzie można kupić czepek lodowy. |
Tutaj może poczytaj, ja się nie wgłebiałam w temat http://www.chemioterapia-a-wlosy.pl/
pozdrawiam i tylko dobrych wyników. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2016-10-11, 22:26 Temat: Ziarnica złosliwa |
Ania Konopka,
Trudno coś napisać, ale bardzo mocno i życzę sił. Już raz dałaś radę i życzę żeby drugi raz też tak było.
pozdrawiam ciepło. |
marzena66
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2016-03-06, 21:57 Temat: Ziarnica złosliwa |
Ania Konopka,
Aniu, tak mówiąc szczerze to trochę byle jakie te leki na depresję, przepraszam że tak piszę, bo nie ja jestem Twoim lekarzem. Pramolan jest słabym i starym jak świat lekiem. Sulpidryn, nie znam ale z tego co poczytałam to chyba niezbyt dla Ciebie. Zomiren, lek typowy na szybkie uspokojenie lęku, do stosowania doraźnego. Według mojej wiedzy powinnaś dostać leki leczące typowo depresje/lęki, które mają inhibitory wtórnego wychwytu serotoniny , jak napisała Monika_Maria_Marika, one są do dłuższego stosowania i leczą typowe stany depresyjne.
Nie wiem, czy zapisał Ci te leki psychiatra czy lekarz innej specjalizacji ale ja bym na Twoim miejscu zmieniła leki ale oczywiście zrobisz jak uważasz.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2016-03-06, 20:01 Temat: Ziarnica złosliwa |
Ania Konopka napisał/a: | Wyrok będzie ogłoszony 15 marca. |
Jesteśmy z Tobą całym sercem.
Ania Konopka napisał/a: | Na dodatek depresja od kilku miesięcy. Schudłam 14 kilo, zupełny brak apetytu i energii. |
Aniu, przyjmujesz jakieś leki na depresję? jak nie można sobie pomóc samemu, trzeba szukać wsparcia w farmakologii i u psychologa.
Mocno przytulam |
|
|