1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: To ja się Przedstawię |
marzena66
Odpowiedzi: 18
Wyświetleń: 6745
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2018-09-27, 17:37 Temat: To ja się Przedstawię |
STARYWYGA,
Kolejny raz upominam za nie trzymanie się regulaminu, za złe odnoszenie i brak szacunku do założycieli/moderatorów jak i uczestników tego forum. Nie masz choroby nowotworowej więc nie jest to forum w którym znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania, nie jest to również forum dla hipochondryków więc tym bardziej nie uzyskasz od nas pomocy. Proponuję kolejny odpoczynek dla "zdrowotności" Twojej i naszej. |
marzena66
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2018-08-16, 17:04 Temat: To ja się Przedstawię |
Nie potrzeba do takiej informacji zakładać nowego wątku bo to tylko zaśmieca forum. Jeżeli chcesz opuścić forum i miałeś taką potrzebę zakomunikowania tego nam wszystkim to trzeba było to zrobić w swoim wątku.
Przyjmujemy informację do wiadomości i jak najbardziej nie jest to forum dla Ciebie bo na raka nie chorujesz.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2018-07-04, 23:39 Temat: To ja się Przedstawię |
STARYWYGA,
Ponieważ nie stwierdzono u Ciebie choroby onkologicznej, proszę nie zakładać tematów w Dziale nowotwory bo takowego na szczęście nie masz. Zakładasz kilka wątków na forum i jest to tylko zaśmiecanie forum. Jeżeli dalej tak będziesz postępował będę zmuszona zablokowac konto. Na razie scalam watek do Działu w którym zaczynałeś jedną ze swoich historii.
Prosze uszanować innych użytkowników forum, którzy są na prawdę chorzy i którzy potrzebują tutaj pomocy i wsparcia Ty masz swoja opiekę i niech lekarze zajmują się Twoimi sprawami zdrowia.
|
|
|