1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Ultrasonografia Endoskopowa (EUS) trzustki |
marzena66
Odpowiedzi: 14
Wyświetleń: 8317
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-04-19, 07:06 Temat: Ultrasonografia Endoskopowa (EUS) trzustki |
marzena1966,
Nic nowotworowego nie stwierdzono. Badania wskazują na przewlekłe zapalenie trzustki i związane z tym nieprawidłowości.
Trzeba teraz porozmawiać z lekarzem co dalej, jak podleczyć trzustkę, zastosować dietę, dbać o nią.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-03-01, 12:53 Temat: Ultrasonografia Endoskopowa (EUS) trzustki |
marzena1966 napisał/a: | A czy ktos kibmoze odpowiedzieć czy jest w tym szpitalu palarnie? Nie wiem jak ja wytrzymam nie paląc!! |
|
marzena66
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-12-27, 17:02 Temat: Ultrasonografia Endoskopowa (EUS) trzustki |
marzena1966,
Czekamy zatem na dalsze informacje.
pozdrawiam |
marzena66
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-12-19, 17:43 Temat: Ultrasonografia Endoskopowa (EUS) trzustki |
marzena1966 napisał/a: | Jak ono wyglada,wiąże sie z pozostaniem w szpitalu? |
Tutaj informacja o badaniu i odpowiedzi na Twoje pytania.
http://gastrologia.mp.pl/...endoskopowa-eus
marzena1966 napisał/a: | i tu moje pytanie: w którym szpitalu gdzie i najlepiej mozna przeprowadzić takie badanie? Do jakiego lekarza sie udać? |
Zapewne jakiś lekarz dał Ci skierowanie na to badanie, mając takie skierowanie trzeba podzwonić po szpitalach i podpytać gdzie jest najkrótszy termin oczekiwania na badanie, bo warto jak są jakieś zmiany w miarę szybko wykonać dalszą diagnostykę.
pozdrawiam |
|
|