1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czy takie fora jak to są potrzebne? - wypowiedz się :-) |
marzena66
Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 78829
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-02-24, 18:33 Temat: Czy takie fora jak to są potrzebne? - wypowiedz się :-) |
Dziewczyny już chyba napisały wszystko ale skoro ja zostałam poprzez nick wywołana do odpowiedzi to pozwolę sobie na parę zdań.
torunianka napisał/a: | traktowałam śmiertelnie(nomen omen), poważnie. |
Zapewniam Cię, że ja również traktuję forum bardzo poważnie i każda moja odpowiedź jest podszyta lękiem, strachem żeby komuś nie zaszkodzić, żeby nie skrzywdzić, żeby pomóc.
Przeszłam niejedną śmierć najbliższej osoby, przy kilku byłam, kilkoma osobami osobiście się opiekowałam, rak w mojej rodzinie jest odkąd pamiętam, znam cierpienie, ból zarówno chorego jak i rodziny, która to bardzo mocno przeżywa wiec tym bardziej nie miałabym śmiałości żeby traktować kogokolwiek na forum niepoważnie czy z ironią.
Znam z życia różne przypadki zachowań osób w chwili tragedii, ja jestem z tych co wpadają w depresję, lęki, płaczę, zamykam się w sobie ale są osoby, które nazwijmy to "w formie luzackiej" podchodzą, może "wyśmiewczej", może w formie żartu żeby nie wpaść właśnie w tą depresję, nerwicę czy w stan zawieszenia. Znam osoby, które trumny nie pozwalały zamknąć i jeszcze parę innych historii. Mogą się one wydawać dziwne, czasami śmieszne, może nierealne ale każda z tych osób ma prawo do swojego zachowaniu, każdy człowiek inaczej podchodzi do danego tematu, każdy przeżywa na swój własny sposób i nie nam to oceniać, nawet jak może się dana forma wyrażania nie podobać, ma do tego prawa, to Jego osobisty sposób na odreagowanie sytuacji i ma do tego prawo i w niczym to nie zaburza powagi forum, poszanowania forum, czy wiedzy użytkowników forum, którzy chcą każdemu pomóc, czy chociażby przytulić wirtualnie.
Uważam również, że skoro ktoś ma taki a nie inny sposób wyrażania siebie to my staramy się w podobny sposób odnieść, może dostosować się trochę do takiej osoby, czy dobrze? według mnie tak, bo trzeba czasami dostosować się do danej sytuacji, do danej osoby.
Bardzo Ci współczuję straty siostry i rozumiem Twoje "obruszenie", do którego masz zresztą prawo, nie każdy potrafi zaakceptować jakąś "odmienność" ale zrobiło mi się bardzo przykro, że uważasz że nie traktujemy tego forum poważnie.
Ja obecnie jestem bardzo chora, nie mogę chodzić, mam słabe ręce, leżę bez ruchu ale mimo tego wiem jak każda tutaj osoba czeka na jakąkolwiek odpowiedź, na słowo wsparcia i mimo własnego cierpienia proszę męża żeby mi podstawił pod nos laptopa i odpisuję i nie jest to tylko odpisanie dla odpisania ale czasami poszukanie odpowiednich informacji tak żeby komuś pomóc, żeby ktoś poczytał i zrozumiał chorobę z którą zmaga się ktoś bliski i uwierz, że traktuję każdego tutaj z pełną powagą, o wielu osobach myślę, czekam na Ich wpisy i przeżywam każdą z historii tutaj napisaną całą sobą.
To nie jest atak na Twoją osobę, żebyś absolutnie tak tego nie zrozumiała to wyjaśnienie, że każda osoba na forum (tak myślę) traktuje tutaj wpisy na poważnie, jest to zbyt poważna choroba żeby podchodzić do tego na luzie.
Przemyśl proszę swoją decyzję, bo myślę, że mogłabyś swoją wiedzą pomóc osobom, które tak jak Ty kiedyś szukają tutaj pomocy i wsparcia więc takie osoby są Im potrzebne.
pozdrawiam |
Temat: Czy takie fora jak to są potrzebne? - wypowiedz się :-) |
marzena66
Odpowiedzi: 75
Wyświetleń: 78829
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2017-02-24, 10:22 Temat: Czy takie fora jak to są potrzebne? - wypowiedz się :-) |
torunianka napisał/a: | Mam pytanie: jak usunąć swoje konto z forum? |
Regulamin Forum pkt. 20
"Nie ma możliwości usunięcia założonego konta..........."
pozdrawiam |
|
|