1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Anita75 - komentarze |
marzena66
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5569
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-09-27, 20:49 Temat: Anita75 - komentarze |
Anita75,
Nie odbieraj nadziei mów, że zrobicie wszystko aby przeszedł całe leczenie jak najłagodniej i będziecie z nim zawsze podczas choroby, nie dacie Mu cierpieć.
Anita75 napisał/a: | boję się, że druga chemia...po prostu go zabije... |
Chyba lekarze wiedzą co czynią i widocznie tato nadaje się do dalszego leczenia, nie można tak myśleć.
Trzymaj się. |
Temat: Anita75 - komentarze |
marzena66
Odpowiedzi: 8
Wyświetleń: 5569
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2015-09-27, 20:32 Temat: Anita75 - komentarze |
Anita75 napisał/a: | .kiedyś...gdzieś... przeczytałam, że wystarczyłaby jedna osoba, która NAPRAWDĘ uwierzyłaby,...........................wtedy udałoby się... ja nie potrafię |
Widzisz Anitko, bo u nas wciąż panuje przekonanie że rak to wyrok, a reklamy mówią odwrotnie. Sami widzimy po forum, wśród naszych znajomych, słuchając mediów, że rak zabija kolejne osoby a tak mało jest ozdrowień. Nie dziwię się Tobie, że nie wierzysz, choć chciałabym, żeby tak było u Ciebie i każdego, żeby rak nie był wyrokiem, żeby były na niego skuteczne lekarstwa a jak jest wiemy. U mnie w rodzinie i to tej najbliższej walczyło na różne typy raka 7 osób i niestety nikomu się nie udało, to jak uwierzyć.
Może Wam się poszczęści, czego życzę z całego serca. |
|
|