Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
marysiax
Odpowiedzi: 434
Wyświetleń: 108376
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-10-13, 14:31 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Najszczersze wyrazy współczucia
Forumowiczów boli, gdy odchodzi ktoś bliski jednego spośród nas
Łączę się z wszystkimi w modlitwie za Twojego Tatę
Niech Bóg będzie dla Niego nagrodą |
marysiax
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-26, 16:44 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
goniu, walczycie już rok, jakie to szczęście......
u nas było niecałe 2 miesiące, nie mogę się pozbierać, nie mogę tego przeżałować, nie mogę mówić "wieczne odpoczywanie", nie mogę wyjść z tego forum
tak, jak tu niektórzy pisali - też zwątpiłam w życie po tamtej stronie, chociaż wcześniej, gdy tata żył nigdy w to nie wątpiłam
widzę, że nie jestem osamotniona w tych uczuciach, więc jest mi lżej, bo może te wątpliwości są po prostu częścią naszej żałoby po utracie bliskich |
marysiax
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-15, 19:49 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
goniu, coś jest w tym odchodzeniu w określonych miesiącach
w mojej rodzinie - ze strony taty - to sierpień (oboje rodzice taty, wujkowie, a nawet cioteczni bracia)
bardzo bałyśmy się z mamą sierpnia
mój Tatunio zaczekał do 3 września abym w spokoju mogła rozpocząć nowy rok szkolny
Goniu, będzie dobrze |
marysiax
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-09-09, 18:12 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Lekarz nie musi leczyć??????!!!!!
Wytrzymacie - wiesz dlaczego.
Pozdrawiam i wciąż pamiętam w modlitwie |
marysiax
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-08-28, 13:14 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
To wspaniała wiadomość dla nas wszystkich |
|