Autor |
Wiadomość |
Temat: U Gazdy |
majkelek
Odpowiedzi: 7427
Wyświetleń: 935719
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-05, 14:05 Temat: U Gazdy |
Gazda napisał/a: | Powiedzmy, że była to "licentia poetica"... Do tej pory nie dałem sobie nałożyć okowów, i nie planuję ich założenia w dającej się przewidzieć przyszłości |
No dobra chyba rozumiem, tylko przyszłość jest taka nieprzewidywalna, nawet głupia prognoza pogody się nie sprawdza |
majkelek
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-04, 23:04 Temat: U Gazdy |
Gazda napisał/a: | Wczoraj wieczorem dyskutowaliśmy jak zwykle z żoną o tym i o tamtym... Dochodząc do jakże delikatnego tematu eutanazji, o wyborze między życiem i śmiercią, powiedziałem:
- Nie pozwól mi żyć w takim stanie, bym był zależny od jakichkolwiek urządzeń i karmiony przez rurkę z jakiejś butelki. Jeśli przyjdzie mi znaleźć się w takiej sytuacji, lepiej odłącz mnie od urządzeń, które trzymają mnie przy życiu.
A ona wstała, wyłączyła telewizor i komputer,a piwo wylała do zlewu... Głupia baba .... |
Hmmm... no nie wiem ja tu nowy jestem, ale z jakąś Żoną dyskutował |
majkelek
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-04, 17:55 Temat: U Gazdy |
Gazdo, tak sobie czasem podczytuje ten Twój zajefajny wątek i sobie dziś pomyślalem, że wszyscy tu piszą do Ciebie a nikt do Twojej Żony a widzę, że dowcipna i mądra z Niej kobieta. I tak zainspirowany Twoim wpisem o dyskusjach na tematy ostateczne z Żoną zacytuje tu taki dowcip (mam nadzieje, że nie znasz) opowiedziany mi kiedyś przez kolegę pochodzącego z rodziny semickiej.
Otórz Mosze wraca zmęczony do domu i siada przy swojej żonie Ryfce i mówi
- Ryfka wiesz dziś dużo myślalem
- Tak Mosze a o czym? - pyta Ryfka
- Ano powiedz mi Ryfka czy Ty byłaś przy mnie jak było trzęsienie ziemi i dom nam runął?
- Tak Mosze byłam - odpowieda Ryfka
- A czy byłaś przy mnie jak nam powódź majątek zabrała?
- Tak byłem przy Tobie Mosze - odpowieda Ryfka
- A czy byłaś przy mnie Ryfka jak był krach na giełdzie i przegralem cały majątek?
- Tak Mosze byłam - odpowiada dumnie Ryfka
Na to Mosze kręci glową i wzdycha:
- Ano widzisz Ryfka nie da się ukryć, szczęścia to Ty mi nie przynosisz!
Miłej niedzieli wszystkim życzę |
majkelek
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-02, 15:33 Temat: U Gazdy |
evita2 napisał/a: | małgosia_43 napisał/a: | bo w moim wieku wolę gadającą żabę |
No to Majkelek pasuje jak ulał (Przepraszam Cię Majkelku, nie mogłam się powstrzymać z tym komentarzem)
I witam Wszystkich, jeszcze mnie tu nie było, mogę od czasu do czasu zajrzeć? |
No wiesz jak wolisz to wolisz. Po pierwsze to niestety ja jestem z tych żab co się w nic lepszego już nie zmienią. Po drugie to z dwojga złego wolałem zamieścić taki avatarek niż własne zdjęcie.
Dzień Dobry Gospodarzu! |
majkelek
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-01, 23:22 Temat: U Gazdy |
Anelia napisał/a: | majkelek, eeee no jak to , pewnie, że ładnie tańcowałeś od tej muzyczki to i mnie się tak zachciało tańcować |
Dzisiaj ide na siatkowke wiec sluchamy tego
http://www.youtube.com/watch?v=-Du-CWASm20 |
majkelek
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-01, 23:19 Temat: U Gazdy |
Anelia napisał/a: | majkelek napisał/a: | mnie Gazda olał No ale jak dziś zagościła tu Pani o tak nietypowej profesji to się nie dziwię |
A no właśnie nie dziw się |
No tak ale co ja nie ładnie tańcowałem
No nie rób mi przykrości |
majkelek
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-01, 23:11 Temat: U Gazdy |
Anelia napisał/a: | Majkelek filmik pełen nagości, no ubawiłeś mnie tym filmikiem |
No widzisz ja wiedziałem, że Ty lubisz jak ja tańcze
Miałem nadzieję, że się tu spodoba ale mnie Gazda olał No ale jak dziś zagościła tu Pani o tak nietypowej profesji to się nie dziwię |
majkelek
|
Dział: Hyde Park Wysłany: 2012-03-01, 04:21 Temat: U Gazdy |
Przepraszam ja tu nowy jestem, a to ponoć jakiś ciekawy wątek jest (a niektórzy mówią, że obsceniczny nawet ) Jeśli dobrze trafiłem no to ja wklejam taki filmik ... no pełen nagości
http://www.youtube.com/watch?v=tEVyDmcF7u0
No i dzień dobry wszystkim
http://www.youtube.com/watch?v=XmdPKXqPGXE |
|