1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
maja1980
Odpowiedzi: 434
Wyświetleń: 108283
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-08-10, 11:52 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Ja również z całego serca życzę, by tych dni było jak najwięcej |
Temat: Gonia - komentarze |
maja1980
Odpowiedzi: 439
Wyświetleń: 91213
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-08-08, 21:30 Temat: Gonia - komentarze |
Wierzyłam, że prośby i modlitwy pomogą, ale niestety teraz już nie wierzę...
Mój Tato odszedł od nas w niespełna rok od wykrycia choroby, bardzo długo trzymał się świetnie, niestety kiedy choroba zaatakowała kości, było coraz gorzej. Cierpiał strasznie, a Ja i reszta Rodziny nie mogliśmy nic zrobić. Morfina którą otrzymywał, owszem łagodziła ból, ale jednocześnie powodowała, że Tato tracił kontakt z rzeczywistością...
Strasznie za Nim tęsknię ...
Współczuję wszystkim, którzy przez tę straszną chorobę przechodzą i ich bliskim...
Kiedyś mocno wierzyłam, że Mój Tato to przetrwa, pokona raka. Jednak... to rak pokonał Tatę, dlatego ciesz się z każdego dnia który możecie spędzić razem, bo nie wiadomo ile tych dni macie jeszcze przed sobą...
|
Temat: Gonia - komentarze |
maja1980
Odpowiedzi: 439
Wyświetleń: 91213
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2011-08-08, 20:55 Temat: Gonia - komentarze |
Ja miałam niespełna rok by cieszyć się z tatą każdym nowym dniem, dlatego Wam życzę byście mieli ich stokroć więcej |
|
|