1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,3 mm z regr. 0,6 mm |
madzik-d
Odpowiedzi: 92
Wyświetleń: 48997
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-02-17, 22:41 Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,3 mm z regr. 0,6 mm |
No prosze, nie bylo mnie prawie 2 tyg na forum i czyta, a tu taka dobra wiadomosc, zreszta mialam dobre przeczucia, wiedzialam ze musi byc dobrze.
|
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-02-01, 19:38 Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,3 mm z regr. 0,6 mm |
recma napisał/a: | Witam Na początku dziękuję ślicznie za wsparcie ,jesteście bezcenni .Jestem po zabiegu,bolało jak cholera za mało znieczulenia dostałam ale to też moze wina tego że to jednak opuszek palca i jest bardzo czułe miejsce.Dużo krwawiło więc chcąc nie chcąc mam dwa szwy co zajmują cały kciuk.Ważne że już po i teraz tylko czekanie.....Pocieszam się faktem że robiłam między czasie dużo badań i były ok ,czegoś się trzeba uczepić jak tonący brzytwy Za tydzień ściągną mi szwy a za dwa ma być wynik.Ściskam mocno i jeszcze raz dziękuję. |
Jak wyniki beda dobre(a musza byc) szybciutko zapomnisz o bolu!!! zycze samych pomyslnych wiadomosci. |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-31, 16:53 Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,3 mm z regr. 0,6 mm |
recma napisał/a: | Witam cieplutko.No to idę na zabieg .Nie boję się zabiegu ale to czekanie na wynik................................... pozdrawiam |
Recmo glowa do gory,bedzie dobrze,jestemy z Toba!!! |
madzik-d
|
Dział: Nowotwory złośliwe skóry, czerniaki skóry i oka Wysłany: 2012-01-12, 18:32 Temat: Czerniak złośliwy, Clark II, Breslow 0,3 mm z regr. 0,6 mm |
recma napisał/a: | tu w Irlandii pobiera się krew o każdej porze dnia i nocy nie trzeba być na czczo ani nic i tak moja krew była pobierana o 17-ej czyli juz byłam po nizłej dawce cukru po całym dniu praktycznie więc może stąd nie prawidłowy cukier.Jak myślicie? |
witaj recma, podobnie jest w Anglii, nie maja wymogu zeby byc na czczo, czy czegos nie jesc, jak potrzebuja krew do badania to o kazdej porze dnia.
raz mialam podobnie - zjadlam sobie na sniadanie kanapke z dzemem +kakao, nie wiedzialam ze bede miec badana krew i jak odebralam wyniki kazali mi zglosic sie do szpitala bo mam starsznie wysoki cukier, kazali sie zglosic dzien pozniej na powtorke badania, wiec ja juz nie jadalam slodkiego i wyniki byly ok.
Pozdrawiam. |
|
|