1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
ma_ka
Odpowiedzi: 434
Wyświetleń: 108379
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-24, 21:03 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
U nas też tak było. Jak byłam w pobliżu taty to jak tylko stęknął, odkaszlnął, coś zamruczał pod nosem ja już byłam obok z całym zestawem pytań. Tato wtedy mówił: Kamilko, czy ty aby czasem nie przesadzasz? -bardziej lub mniej gniewnym tonem. Dlatego tak sie dzieje, bo sie boimy, chcemy mieć wszystko pod kontrolą, a tak niestety się nie da. |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-24, 12:22 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Goniu, a czy twój tatuś przyjmuje jakiekolwiek środki przeciwbólowe? Mój tatuś też przysypiał na siedząco, nawet na stojąco ale brał bardzo dużo Tramalu, a to lek narkotyczny... A co do tego bólu Goniu to naprawdę wszyscy mają rację, musisz się zabezpieczyc i tatę zawczasu, napatrzyłam się na ból mojego taty, jest to straszne, oby twojego ominęło takie cierpienie. Pozdrawiam. |
ma_ka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-02-23, 16:34 Temat: Rak płaskonabłonkowy płuca prawego III B |
Witaj Goni, wstyd mi, ze do tej pory nie wypowiadałam się w Twoim wątku, wybacz.
Chciałam coś wtrącić co do tych opuchlizn i odrętwień palców. Wydaje mi się, ze to mogą być problemy z krązeniem. Tak miał mój tato. Oczywiście nie musi to się tyczyc was. Tak czy siak bardzo się cieszę, że u was taka radosna atmosferka, tak trzymac:) |
|
|