1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak migdałka podniebiennego rogowaciejący |
m-blue
Odpowiedzi: 121
Wyświetleń: 47203
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-06-14, 20:44 Temat: Rak migdałka podniebiennego rogowaciejący |
powiem CI, napisze, ze to chyba normnalne - ja pierwsze informacje od lekarza przeżywałem strasznie, po 2-3 tygodniach nie dopuszczam tych myśli które przychodzą jako pierwsze... a wychodzi na to, że jest tylko jedna opcja - myślenie kiedy się to wyleczy i nic więcej.
Dzisiaj wróciliśmy z rezonansu, poprzedniego nie mogli zrobić ze względu na jakiś kawałek metaly w zębie ( złamany i trzeba było włożyć coś tam metalowego, żeby dosztukować) - kolejne dni przerwy i czekania na następny termin po wizycie u dentysty. Cały czas nie ma wyników hispatu, ale jakoś czas robi swoje, jest łatwiej i pozytywniej, tak więc trzymaj się tego toku myślenia i daj znać jak zaczniesz już zapominać jak to było myśleć że jest się chorym:) |
Temat: Rak migdałka podniebiennego rogowaciejący |
m-blue
Odpowiedzi: 121
Wyświetleń: 47203
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2011-06-05, 18:47 Temat: Rak migdałka podniebiennego rogowaciejący |
Ja niestety/ na szczęście stoję obok problemu, ale chyba przejęty jestem tak samo.
Coż mogę dodać, najważniejsza jest wiara że wszystko będzie dobrze, bez tego najlepsze leczenie nie pomoże przy sceptycznym nastawieniu. Nie z takimi rzeczami ludzie sobie radę dają, zresztą sam mam kolegę w pracy, któremu wycięto pół gardła jak to ujął - to było 10 lat temu.., teraz i technika jest inna i nastawienie też powinno być odpowiednie, także głowa do góry. |
|
|