1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: mięsak ból biodra
lukaszandrzejewski

Odpowiedzi: 1317
Wyświetleń: 377242

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2009-11-08, 14:26   Temat: mięsak ból biodra
zufed napisał/a:
DSS bardzo Ci dziękuje, nie chcę wyjść na niewdzięcznika bo uwierz mi doceniam Twoją pracę i otworzyłaś mi tym co napisałaś oczy.bardzo.

18 idę do lekarza i nie wyjdę bez skierowania na PET a nie na żadne MR.
Jak już pisałam, moim celem jest zdybcie teraz skierowania na PET. Wiem, że mi się należy nie mam co do tego wątpliwości.

Teraz jest szansa na PETa i mam zamiar z niej skorzystać.

Zufed,

Jestem daleki od pouczania Cię czy namawiania do czegokolwiek. Nie czuję się też upoważniony, by wypowiadać się, co i jak jest przyjęte w medycynie. To, co piszesz, po prostu mnie niepokoi.
Pozwoliłem sobie wypunktować fragmenty Twojego postu, by zapytać, bo może coś przeoczyłem. Masz problem ze "zorganizowaniem" skierowania na PET? Lekarz odmawia wystawienia skierowania? Czy może to problem bardziej techniczny, związany z miejscem, gdzie badanie jest przeprowadzane? Jeśli tak, to proszę, daj mi znać, najlepiej via mail. Czy to w ramach systemu, czy prywatnie, ale myślę, że będę mógł Ci pomóc.
Przeraziło mnie to, jak piszesz, że Twoim głównym celem jest ważna, ale jednak diagnostyka. Od niej, owszem, szalenie dużo zależy. Ale liczy się przede wszystkim leczenie

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron