Autor |
Wiadomość |
Temat: angelaa - komentarze |
lilalou
Odpowiedzi: 12
Wyświetleń: 5011
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-03-25, 19:34 Temat: angelaa - komentarze |
|
lilalou
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-03-13, 10:55 Temat: angelaa - komentarze |
angelaa, cieszę się, że udało Wam się załatwić opiekę HD.
Zupełnie łatwiej gdy ma się w zapleczu pomoc medyczną.
Przykro mi, że stan taty jest tak ciężki.
Wiem, że ciężko się na to patrzy. Okropne jest to, że raczysko potrafi tak się znęcać nad naszymi bliskimi
Jaki antybiotyk przepisali Twojemu tacie?
angelaa, dużo siły Ci życzę.
...Tobie i Twojej mamie.
Ciężki czas... ja powoli już się wypalam... trochę zaczyna brakować tych sił...
ale damy rade! |
lilalou
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-03-12, 16:02 Temat: angelaa - komentarze |
Angelaa i co tam u Was?
Ja właśnie siedzę przy mamie w szpitalu. Jesteśmy po długo wyczekiwanych naświetlaniach paliatywnych na głowę. Ogólnie stabilnie - tak to nazwę. |
lilalou
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-01-09, 20:39 Temat: angelaa - komentarze |
Angelaa
trzymaj sie kochana!
Twòj tata pewnie jak moja mama bedzie miał podane leki przeciwobrzękowe - moja mama w szpitalu ma podawane kroplówki. Nam kazali od razu jechać do szpitala bo obrzęk był "znaczny"
Dobrze że konsultacje z onkologiem macie już w pon
[ Dodano: 2016-01-10, 08:20 ]
angelaa
Powiem Ci jednak, że moja mama po kroplówka czuje się znacznie lepiej - obrzęk musiał się zmniejszyć bo naprawdę widać poprawę.
Niech jak najszybciej tacie podadzą leki przeciwobrzękowe a następnie naświetlania - naprawdę może pomóc (niestety nie wiem na jak długo ) |
lilalou
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-01-06, 21:49 Temat: angelaa - komentarze |
Angelaa moja mama też ma wnuki (moje dzieci) w wieku 26 miesiecy i 8 miesiecy
trzeba się cieszyć że poznali nasze skrzaty, niech spędzają z nimi teraz jak najwięcej czasu bo to fantastyczna psychoterapia!
Swoją drogą też się ogromnie boję...
Musimy być silne! |
lilalou
|
Dział: Tu trzymamy KCIUKI Wysłany: 2016-01-05, 13:44 Temat: angelaa - komentarze |
angelaa,
jestem w podobnej sytuacji - mama z rakiem płuc i nie wiem czy nie przerzuty do głowy
- również 7 stycz mamy tomograf głowy.
Życzę Ci wytrwałości i siły
pozdrawiam ciepło |
|