1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Bonaj - komentarze
lelusia

Odpowiedzi: 93
Wyświetleń: 25879

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2015-10-15, 11:03   Temat: Bonaj - komentarze
Bonaj,W tym wszystkim" dobre "to chociaż to,że nie ma przerzutów do mózgu,aczkolwiek nie dość że śmiertelna choroba to jeszcze psychoza,za dużo tego wszystkiego na jednego człowieka,zdecydowanie.
Trzymaj się dzielnie.
lelusia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2015-09-11, 20:46   Temat: Bonaj - komentarze
Z tą złością na twarzy moja Mama miała na twarzy także ,taki rodzaj grymasu teraz mi sie o tym przypomniało,stało sie to z dnia na dzień,sama wtedy myslałam że może cierpi,boli ale także widziałam w tym wyrazie twarzy mojej Mamy cos w rodzaju pretensji,nie do mnie do życia....a raczej do losu
lelusia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2015-09-01, 21:11   Temat: Bonaj - komentarze
Jak Mama się czuje?Co lekarze powiedzieli na te bóle biodrowo-lędzwiowe i jak wyniki nadal takie kiepskie?Pozdrawiam.
lelusia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2015-07-22, 21:10   Temat: Bonaj - komentarze
Bonaj, Dzielny z Ciebie czlowiek,bardzo,naprawdę...tez się obawiam o CT głowy,może być nieciekawie,moja mama miała rozsiew do OUN w tym dwie operacje przerzutów,raz do mózdżku,drugi w płacie czolowym,niestety żaden z lekarzy nie zaproponował naświetlań głowy a przynajmniej nie na etapie kiedy mama jeszcze dała by radę radioterapi,dostała skierowanie kiedy juz była leżąca a przerzuty w mozgu były lite :( napisz jak wszystko z Mamą pozdrawiam
lelusia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2015-07-21, 18:30   Temat: Bonaj - komentarze
Bonaj, Nie dziwię się Tobie że przechodzisz kryzys,tez tak miałam,zero skupienia na pracy,nie interesowało mnie dosłownie nic oprócz mamy,to bardzo trudna sytuacja dla nas jako rodziny,ale równie traumatyczna dla naszych bliskich,którzy chorują,odczuwają lęki,tak jak Twoja mama przed uduszeniem to duża rola podswiadomości,dużo rozmysla napewno o chorobie...nie masz żadnego wsparcia ze strony rodziny?Ważne żeby ktoś Cie wspierał w tych chwilach.Pozdrawiam.
lelusia

PostDział: Tu trzymamy KCIUKI   Wysłany: 2015-07-21, 16:17   Temat: Bonaj - komentarze
Bonaj, Witaj,jak się czuje Mama?Doszła juz do siebie po chemii?Nadal miewa te splątania? Pozdawiam

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron