1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znaleziono 1 wynik
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli
kubanetka

Odpowiedzi: 234
Wyświetleń: 53719

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-07-20, 20:15   Temat: carcinoma plano epitheliale metastatic cerebelli
Witaj Lena,
Również walczymy w rodzinie z tą okropną chorobą - moj tata jest chory. Nie ma szans na wyleczenie - rak płuc z przerzutami do mózgu - liczne przerzuty. Zaczęło sięod niedwładu ręki, potem kłopoty z chodzeniem, oceną odległości. Tata nadal chodzi, sam chodzi do toalety i buszuje po kuchni w celu znalezienia jakiegoś kąska....
Dziwi mnie co piszesz, ze lekarze nie chcą nic robić.
Mojego tatę zdiagnozowali w szpitalu w rodzinnym mieście , przebywal tam 9 dni . Szpital załatwił termin konsultacji w poradni radioterapeutycznej - 10 dni czkealiśmy wprawdzie taty stan się lekko pogorszył w tym czasie, ale miło, że sami nam to ząłatwili.
Dziś tam byliśmy - W poradni lekarz przemiły, wszystko wyjaśnił cierpliwie i z mądrze. Skierował tatę na radioterapię paliwatyną - jedyne co można teraz zrobić w tym przypadku. Mieszkamy 90 km od kliniki, więc cięzko codziennie dojeżdzać do szpitalu na naświetlania, do tego ten upał, ale ku naszemu zdziwieniu znalazło się miejsce w szpitalu już na jutro, więc jedziemy.
Trzeba walczyć choć o te kilka miesięcy i wymuszać niektóre rzeczy nalekarzach, tak mi się wydaje...
Pozdrowienia

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron