Autor |
Wiadomość |
Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
krysiekn
Odpowiedzi: 436
Wyświetleń: 126676
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-14, 16:45 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Podziękowania dla Gazdy, DSS i sponsora
Wszystkim uczestnikom dzięki za to, że byliście i jacy byliście . To niesamowite, spotyka się tyle osób (większość zna się tylko z forum) i panuje tak wspaniała, rodzinna atmosfera.
Bardzo proszę o zapisanie mnie na następny zlot
Krystyna |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-10, 10:27 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
agnieszka39 napisał/a: | rzeczy pomieścimy wszystkie i my też się zmieścimy. Chyba ??? |
Agnieszka, no mam nadzieję
Gazda, skoro pogoda zamówiona to super. Zamiennie (w razie gdyby zimni ogrodnicy jednak dali nam radę) to o jakiejś "wodzie życia" myślłam, a po niej i tak świat w kolorach......, tylko o reszczie lepiej nie wspominać |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-10, 08:59 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
agnieszka39 napisał/a: | Ja zabieram po drodze z Katowic dwie duszyczki, także miejsc brak nawet w bagażniku, ponieważ nie wiem jaka będzie pogoda biorę wszystko .Siedzę jeszcze w pracy jak na szpilkach. Buziaki i do zobaczenia |
Jedna z tych duszuczek, też jak na szpilkach w pracy i ciągle niespakowana niestety. Agnieszko, a gdyby jeszcze jakąś przyczepkę na bagaże zabrać
Gazda, a może jakiegoś zaklinacza pogody udałoby się załatwić i będziemy mieli tylko |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-05-08, 09:06 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Mam taką ogromną prośbę, czy ktoś ze zlotowiczów dałby radę zgarnąć z Katowic (okolic) w piątek po południu, albo w sobotę rano dwie osoby (może być tylko jedna). Moja koleżanka Asia nie jest w stanie wziąć na piątek urlopu, więc może wyruszyć dopiero po pracy. Jeśli się nie uda to pewnie nie da rady pojechać. |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-03-28, 22:52 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Długo się nie odzywałam, z pisaniem to jakaś blokada , ale czytam na bieżąco. Teraz przez kilka dni bez komputera będę więc nawet się nie dowiem, czy się załapałam na zlot. |
krysiekn
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-03-28, 11:17 Temat: II zlot forumowiczów forum onkologicznego DSS - 11-13 maj |
Witam, jeśli jest jeszcze możliwość, to ja proszę o dopisanie mnie + koleżanka Asia do listy uczestników |
|