1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 36
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: mięsak ból biodra
krysiekn

Odpowiedzi: 1317
Wyświetleń: 377242

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2012-05-10, 10:49   Temat: mięsak ból biodra
Zuziu zawsze do Twojego wątku zaglądam (chociaż ostatnio nie pisałam, ogólnie teraz mało piszę).
Ty zamiast ściskać i wyciskać, przyciśnij solidnie lekarza i nie popuść, dopuki coś nie zrobi.
Niech Ci już to "boli" da spokój, ciężko czytać, a co dopiero przechodzić coś takiego.
Przytulam :tull:
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2011-08-10, 21:20   Temat: mięsak ból biodra
Zuziu, jak o Tobie nie pamiętać :) . Zawsze czytam Twoje wpisy, ale jakoś umknęła mi Twoja odpowiedź (to było przed urlopem, trochę zaścigana byłam).
Miałam nadzieję, że jest lepiej, bo nic o tym nie pisałaś, no a Tobie nadal dokucza ta noga :-( .

Cytat:
Krysiu ostatnio dużo pracuje, chyba za dużo?

Wiadomo, że praca jest ważna, ale Ty za dużo chyba nie powinnaś [paluszkiem] .

Mnie czeka parę wizyt kontrolnych, bo ostatnio trochę odpoczywałam sobie od lekarzy, ale czuję się ok, więc chyba jest dobrze.

|przytula| buziaki
Krystyna

[ Dodano: 2011-08-10, 22:35 ]
Może sprostuję, ja często sprawdzam co u Ciebie słychać, ale ostatnio tylko u innych pisałaś, więc tam czytam.
Twoje zmagania z chorobą zainspirowały mnie do zalogowania się na forum (Twój wątek przeczytałam jako pierwszy), może więc dlatego często o Tobie myślę :) .
Ślę pozdrowienia |przytula|
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2011-07-05, 08:58   Temat: mięsak ból biodra
Witaj Zuza,

co u Ciebie słychać :?: jak samopoczucie :?:
Serdeczne pozdrowienia, Krystyna
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2010-07-29, 21:37   Temat: mięsak ból biodra
Zuziu, ja zawsze zaglądam do Twego wątku :)
Oby tak dalej, trzymam kciuki :okok" :okok" :okok"
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2010-06-17, 20:28   Temat: mięsak ból biodra

WSZYSTKIEGO CO NAJ... NAJ...!!! :hehe: :hehe: :hehe:
DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA.
:cmok:
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2010-06-07, 13:38   Temat: mięsak ból biodra
Zuzia, ja też jestem z Tobą. Mocno trzymam kciuki :okok" :okok"
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2010-02-14, 11:06   Temat: mięsak ból biodra
zufed napisał/a:

zosia poszperam za mailem i wyśle, dzięki.mam plan, że pójdę z początkiem lutego czyli z 2 tygodnie, bo chce iść z dwoma wynikami krwi :)

i jeszcze:
Cytat:
żabciu ja z niczym nie zwlekam miałam przyjść za miesiąc czyli koło 15 lutego, ale pójdę trochę wcześniej pewnie, nic się nie martw

Zuza, nic nie piszesz, a dzisiaj 14.02, byłaś może u tej hematolog :?: :?:

Pozdrowienia i uściski :tull:
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2010-01-14, 18:38   Temat: mięsak ból biodra
zufed napisał/a:
krysiu, lekarka widziała moje wyniki, i kazała z miesiąc przyjść i tak.pójdę z początkiem lutego.mówiła, że mogę nadal łykać tran i inne ecomeru-łykam oczywiście ale one żadnego efektu nie dają.

Zuzia, doczytałam sie tego, że lekarka widziała Twoje wyniki, ale może podokuczaj jej trochę wcześniej niż za miesiąc. Pamiętam też, że to Twoja Mamuś załatwiała hematologa :-D . Jak dobry, to trzeba się go trzymać.
Ja tylko się niepokoję, a niestety doradzić nic nie mogę, bo nie mam pojęcia :-(

Serdecznie Cię pozdrawiam,
Krystyna
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2010-01-14, 17:24   Temat: mięsak ból biodra
Zuzia, a spróbuj przyspieszyć tę wizytę u lekarki, przecież nic Ci nie dała na ruszenie szpiku, a wyniki masz słabe już dosyć długo.
Ile możesz czekać...na to ruszenie szpiku :?: Zaciskam kciuki :okok" za poprawę.
Cała reszta to też skandal, ale z kartotekami często są problemy niestety.

Ściskam :tull:
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2010-01-11, 21:50   Temat: mięsak ból biodra
Bardzo się cieszę dziewczyny :-D , z Twojego wyniku PET, no i ze szczęśliwego lotu Gontchy.
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2010-01-09, 00:05   Temat: mięsak ból biodra
gontcha, ja też trzymam kciuki :okok" za konsultację, przelot i resztę... :)
Zuza, skoro to u Ciebie to jeszcze raz kciuki :okok" za Twoje wyniki krwi i nie tylko... ;)

Serdecznie pozdrawiam :tull:
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2010-01-07, 13:22   Temat: mięsak ból biodra
zufed napisał/a:
Żyje żyje tylko wczoraj nawet nie włączałam kompa bo byłam padnięta na maksa :uuu: nie będę się żalić na to, jakie wielkie opóźnienie miało PKP i że w jedną stronę się gotowałam, w drugą mroziłam :twisted: bo to nie ważne bo się zeskanowałam jak pisała DSS :)

Zuza z opisu wynika że gotowałaś się jadąc do Gliwic i nie byłaś z podróży wyziębiona :?: :?: To pewnie taż istotne.
Trzymam kciuki za te wyniki od hematologa :okok" .

Pozdrowienia, uściski :tull:
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2009-12-28, 09:55   Temat: mięsak ból biodra
Zuza, jak sie czujesz :?: Czy w końcu pozbyłaś się tego ropnia :?:
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2009-12-26, 15:11   Temat: mięsak ból biodra
Ja z tym antybiotykiem właśnie nie dopisałam, że DSS poruszała kwestię w wątku Pixi :)
krysiekn

PostDział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego   Wysłany: 2009-12-26, 14:16   Temat: mięsak ból biodra
Zuza :cry: :cry: . Niech ten pech Cię wreszcie opuści. Ile bólu można znosić :?: :?: Dzielna dziewczyna jesteś. Ja też myślę że najlepszy jednak antybiotyk, byle jak najszybciej się pozbyć tego ropnia.

Pozdrowienia, uściski :tull:

Strona 1 z 3
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron