Autor |
Wiadomość |
Temat: mięsak ból biodra |
krysiekn
Odpowiedzi: 1317
Wyświetleń: 377242
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2012-05-10, 10:49 Temat: mięsak ból biodra |
Zuziu zawsze do Twojego wątku zaglądam (chociaż ostatnio nie pisałam, ogólnie teraz mało piszę).
Ty zamiast ściskać i wyciskać, przyciśnij solidnie lekarza i nie popuść, dopuki coś nie zrobi.
Niech Ci już to "boli" da spokój, ciężko czytać, a co dopiero przechodzić coś takiego.
Przytulam |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-08-10, 21:20 Temat: mięsak ból biodra |
Zuziu, jak o Tobie nie pamiętać . Zawsze czytam Twoje wpisy, ale jakoś umknęła mi Twoja odpowiedź (to było przed urlopem, trochę zaścigana byłam).
Miałam nadzieję, że jest lepiej, bo nic o tym nie pisałaś, no a Tobie nadal dokucza ta noga .
Cytat: | Krysiu ostatnio dużo pracuje, chyba za dużo? |
Wiadomo, że praca jest ważna, ale Ty za dużo chyba nie powinnaś .
Mnie czeka parę wizyt kontrolnych, bo ostatnio trochę odpoczywałam sobie od lekarzy, ale czuję się ok, więc chyba jest dobrze.
buziaki
Krystyna
[ Dodano: 2011-08-10, 22:35 ]
Może sprostuję, ja często sprawdzam co u Ciebie słychać, ale ostatnio tylko u innych pisałaś, więc tam czytam.
Twoje zmagania z chorobą zainspirowały mnie do zalogowania się na forum (Twój wątek przeczytałam jako pierwszy), może więc dlatego często o Tobie myślę .
Ślę pozdrowienia |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2011-07-05, 08:58 Temat: mięsak ból biodra |
Witaj Zuza,
co u Ciebie słychać jak samopoczucie
Serdeczne pozdrowienia, Krystyna |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-07-29, 21:37 Temat: mięsak ból biodra |
Zuziu, ja zawsze zaglądam do Twego wątku
Oby tak dalej, trzymam kciuki |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-06-17, 20:28 Temat: mięsak ból biodra |
WSZYSTKIEGO CO NAJ... NAJ...!!!
DUŻO, DUŻO ZDRÓWKA.
|
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-06-07, 13:38 Temat: mięsak ból biodra |
Zuzia, ja też jestem z Tobą. Mocno trzymam kciuki |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-02-14, 11:06 Temat: mięsak ból biodra |
zufed napisał/a: |
zosia poszperam za mailem i wyśle, dzięki.mam plan, że pójdę z początkiem lutego czyli z 2 tygodnie, bo chce iść z dwoma wynikami krwi
|
i jeszcze:
Cytat: | żabciu ja z niczym nie zwlekam miałam przyjść za miesiąc czyli koło 15 lutego, ale pójdę trochę wcześniej pewnie, nic się nie martw |
Zuza, nic nie piszesz, a dzisiaj 14.02, byłaś może u tej hematolog
Pozdrowienia i uściski |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-01-14, 18:38 Temat: mięsak ból biodra |
zufed napisał/a: | krysiu, lekarka widziała moje wyniki, i kazała z miesiąc przyjść i tak.pójdę z początkiem lutego.mówiła, że mogę nadal łykać tran i inne ecomeru-łykam oczywiście ale one żadnego efektu nie dają. |
Zuzia, doczytałam sie tego, że lekarka widziała Twoje wyniki, ale może podokuczaj jej trochę wcześniej niż za miesiąc. Pamiętam też, że to Twoja Mamuś załatwiała hematologa . Jak dobry, to trzeba się go trzymać.
Ja tylko się niepokoję, a niestety doradzić nic nie mogę, bo nie mam pojęcia
Serdecznie Cię pozdrawiam,
Krystyna |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-01-14, 17:24 Temat: mięsak ból biodra |
Zuzia, a spróbuj przyspieszyć tę wizytę u lekarki, przecież nic Ci nie dała na ruszenie szpiku, a wyniki masz słabe już dosyć długo.
Ile możesz czekać...na to ruszenie szpiku Zaciskam kciuki za poprawę.
Cała reszta to też skandal, ale z kartotekami często są problemy niestety.
Ściskam |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-01-11, 21:50 Temat: mięsak ból biodra |
Bardzo się cieszę dziewczyny , z Twojego wyniku PET, no i ze szczęśliwego lotu Gontchy. |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-01-09, 00:05 Temat: mięsak ból biodra |
gontcha, ja też trzymam kciuki za konsultację, przelot i resztę...
Zuza, skoro to u Ciebie to jeszcze raz kciuki za Twoje wyniki krwi i nie tylko...
Serdecznie pozdrawiam |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2010-01-07, 13:22 Temat: mięsak ból biodra |
zufed napisał/a: | Żyje żyje tylko wczoraj nawet nie włączałam kompa bo byłam padnięta na maksa nie będę się żalić na to, jakie wielkie opóźnienie miało PKP i że w jedną stronę się gotowałam, w drugą mroziłam bo to nie ważne bo się zeskanowałam jak pisała DSS
|
Zuza z opisu wynika że gotowałaś się jadąc do Gliwic i nie byłaś z podróży wyziębiona To pewnie taż istotne.
Trzymam kciuki za te wyniki od hematologa .
Pozdrowienia, uściski |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-12-28, 09:55 Temat: mięsak ból biodra |
Zuza, jak sie czujesz Czy w końcu pozbyłaś się tego ropnia |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-12-26, 15:11 Temat: mięsak ból biodra |
Ja z tym antybiotykiem właśnie nie dopisałam, że DSS poruszała kwestię w wątku Pixi |
krysiekn
|
Dział: Mięsaki, nowotwory układu kostnego Wysłany: 2009-12-26, 14:16 Temat: mięsak ból biodra |
Zuza . Niech ten pech Cię wreszcie opuści. Ile bólu można znosić Dzielna dziewczyna jesteś. Ja też myślę że najlepszy jednak antybiotyk, byle jak najszybciej się pozbyć tego ropnia.
Pozdrowienia, uściski |
|