1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Wpust .. |
kozi86
Odpowiedzi: 436
Wyświetleń: 100618
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-05-31, 19:20 Temat: Wpust .. |
Bardzo mi przykro
Śledziłem wątek od początku i szczerze dopingowałem. Twoja wiadomość to szok dla mnie. |
kozi86
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-03-31, 15:05 Temat: Wpust .. |
Mój tato tydzień temu miał mieć chemio i radioterapię. Jednak jakiś plan został źle sporządzony, tak że istniało duże prawdopodobieństwo, że tacie uszkodzą nerkę. W związku z czym leczenie ma być rozpoczęte od poniedziałku.
Wracając do sedna lekarz powiedział, że tygodniowe przesunięcie w leczeniu nie pogarsza rokowania. Co innego opóźnienie miesięczne. |
kozi86
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-01-14, 20:38 Temat: Wpust .. |
atthedisco, w przypadku mojego taty jest podobnie. Myśli, że może jeść na co ma ochotę. Po powrocie ze szpitala przestrzegał diety. Jadł tylko rzeczy lekkostrawne. Teraz poczyna sobie coraz śmielej a moje uwagi na niewiele się zdają. Zwłaszcza, że po rzeczach, które nie powinien jeść nie boli go brzuch ani nie dokuczają mu inne dolegliwości typu wymioty. Przynajmniej je mało, ale często.
Tak to już jest. Starsi wiedzą lepiej i nie przetłumaczysz. |
|
|