Autor |
Wiadomość |
Temat: Chłoniak |
kobiecinka
Odpowiedzi: 198
Wyświetleń: 96688
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-05-28, 08:09 Temat: Chłoniak |
Soniu, na opisie wspomniano o możliwym stanie zapalnym, być może chemia podrażniła żołądek i stąd te zmiany.
Przynajmniej ja tego wam życzę ;* |
kobiecinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-05-26, 22:42 Temat: Chłoniak |
Chodzi wam o dodatkową śledzionę?
Warto zapytać lekarza, choć mój onkolog i gastrolog stwierdzili, że dodatkową śledzionę ma wielu ludzi i nie ma powodu do niepokoju.
Moja dodatkowa śledziona ma 10mm, mam ją od ok roku i nic się złego nie dzieje |
kobiecinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-05-25, 12:13 Temat: Chłoniak |
Soniu, u mnie na Pecie też świeciły migdałki.
Dostałam antybiotyk i było ok.
Myślę, że u was też to efekt stanu po infekcyjnego. |
kobiecinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-05-09, 07:51 Temat: Chłoniak |
Soniu, mój lekarz twierdzi że morfologia taka ogólna nie wykaże wznowy a może zasiać wątpliwości bo raczej po leczeniu parametry krwi nie będą takie u człowieka zdrowego.
Ja więc darowałam sobie takie badania, robię tylko morfologię z biochemią w czasie kontroli w CO. |
kobiecinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-05-08, 19:23 Temat: Chłoniak |
Soniu, mi lekarz powiedział, że przy podejrzeniu wznowy robi się biochemię a tego nie widzę w badaniach twojego męża.
Napisz koniecznie jak będzie wynik PET.
Ja rozjechaną morfologię mam od zakończenia leczenia... |
kobiecinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-03-30, 19:13 Temat: Chłoniak |
Soniu macie możliwość, żeby jakiś lekarz zbadał męża cy osłuchowo jest wszystko w porządku? Może rozwija się coś w płucach albo oskrzelach? |
kobiecinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-03-30, 08:37 Temat: Chłoniak |
sonia21 napisał/a: | Witam
chciałam dodać , że od wczoraj zmieniło się tyle , że na karku wywaliło po prawej stronie węzły , stan podgorączkowy ustąpił
pozdrawiam . |
Węzły mogą być powiększone od infekcji...
Teraz taka pora roku, że łapiemy różne świństwa;( |
kobiecinka
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2012-02-28, 21:35 Temat: Chłoniak |
Soniu, kiedy macie wizytę u lekarza?
Progresja choroby – termin służący do określenia pogorszenia się stany chorego, pomimo zastosowanego leczenia (niepowodzenie w leczeniu).
Pewnie lekarz zleci dodatkowe badania, żeby potwierdzić lub wykluczyć progresję. |
|