Autor |
Wiadomość |
Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
kmis757
Odpowiedzi: 258
Wyświetleń: 77269
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-12, 11:24 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
KasiaC napisał/a: | Szczerze mówiąc, to cały czas łudzę się nadzieją, że co nie co się ułoży i z partyzanta przyjadę na zlot |
- i taka postawa bardzo mnie się podobaKasiaC,
Już martwili się co poniektórzy, że noclegów zabraknie a tu proszę, z dużej chmury deszczyk kropi...a w entuzjazm obecnych Zlotowiczów nie wątpię... pogoda grymaśna, po czwartkowym deszczu się poprawi ale nie to jest przecież najważniejsze... Zatem bezpiecznej drogi i do zobaczenia u Artura, któremu siły, zapału i entuzjazmu powinniśmy zazdrościć... |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-12, 08:46 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Widać, że mały entuzjazm wśród Forumowiczów obecnym Zlotem udzielił się naszemu gospodarzowi... |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-09-04, 14:30 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gazda napisał/a: | No, kochani - przyszedł czas na weryfikację Waszych zgłoszeń |
- Prośba Artura padła tydzień temu a tu taka cisza czas więc zacząć
1. kmis757; szt 2; Nowa Ruda; 2 miejsca; trasa: Nysa,Opole A4, Kraków, Żegiestów. |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-08-15, 19:27 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
jo_a napisał/a: | kmis757 - szt 2 (plus dwa a może nawet trzy koty-alkoholicy ) |
- mój powyższy wpis i załącznik był drobnym jo_a, w wesołej odpowiedzi dla tych co dopytywali się o możliwość przyjazdu z kotkami |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-08-14, 16:26 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
"to może i my weźmiemy nasze dwie kotki " |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-07-29, 19:19 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
sonia21 napisał/a: | mam nadzieję , że nie ostatni | |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-19, 17:48 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Witam wszystkich serdecznie po mojej krótkiej nieobecności. Dziękuje Artur za powierzone mi zadanie.
"Czytałem o chęci dofinansowania przejazdu busem do mnie z Warszawy (o ile dobrze Kmisa zrozumiałem). Kto zajmie się poszukiwaniem firmy świadczącej tego rodzaju usługi, która by zrobiła nam to gratis? Najlepiej transport do mnie z Wawy, powrót, no i może udało by się wycieczkę zrobić do Starej Lubovli czy Bardejowa... Pomysł był Kmisa, to może zrobisz rozeznanie w temacie Krzyśku?..."
Ja czytając w myślach Romana: "Może warto przemyśleć nad wykorzystaniem środków z ewentualnego sponsoringu właśnie w taki sposób, aby zrekompensować koszty dojazdu, może warto trochę więcej dyskutować nad ograniczaniem kosztów przejazdu..." oraz wcześniejszymi wpisami na forum przed II Zlotem zadałem grzecznie pytanie: " Mam pomysł ( zapytanie ) do Zarządu DSS. Jak czytam myśli Romana są osoby które chciałyby skorzystać ze Zlotu a kłopotem jest dla nich dojazd, czyli jego koszty. Czy możliwy byłby sponsoring kosztów dojazdu np. bus z... no powiedzmy Warszawy do miejsca zlotu?..."
Ok; zadanie traktuję bardzo odpowoiedzialnie. Widze jednak, że z pomocą i pod moją nieobecnośc przyszła Kasia. Warszawa była tylko takim przykładem. Zresztą sam mam do niej 550 km. Należy więc w tym miejscu zadać pytanie czy są chętni na Zlot z okolic Warszawy i tylko dojazd jest ich podstawowym problemem. Odpowiedz jest dość pilna aby był czas na załatwienie takiej sprawy. Prosimy zatem o odpowiedni wpis tu na wątku do końca miesiąca ( kto i skąd).
KlaWik napisał/a: | Po za tym poczekajmy na rezultat moich pertraktacji z przewoźnikiem. Oby tylko było kogo wieźć | - Kasiu wielkie dzieki.
Ps.Proszę o dopisanie do listy uczestników III Zlotu ( szt 2) i zgłaszam wolne miejsca na przejazd z Kotliny Kłodzkiej. |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-15, 18:08 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Komentarz dodany przez Moderatora: DumSpiro-Spero: 2012-06-14, 21:20 ]
JustynaS1975 napisał/a:
ten termin może być 'niewygodny' dla osób, które mają dzieci w wieku szkolnym. Także może tydzień później?
Zgadzam się z tym
- kmis; i to są konkrety i bardzo popieram takie stawianie sprawy
JustynaS1975:"Asiu, sam pomysł zrobienia zjazdu na północy Polski nie jest głupi. Chodzi o to, że u Gazdy jest wypróbowany ośrodek pod każdym wymaganym względem.
Jeśli ma być zorganizowany zjazd w innym rejonie Polski, to dobrze aby ktoś zajął się tak organizacją jak robi to Gazda, że tak powiem bez zbędnych dyskusji.
Czyli propozycja od razu, konkretnie gdzie.
I to chodziło Krzysztofowi, tak mnie się wydaje.
On sprawę postawił po męsku, zdecydowanie. "...
- kmis; dzięki Justynko za właściwe czytanie moich intencji
asia77 do Świnoujścia mam 500 km do Gazdy 440 km. Bardzo chetnie spotkam się na Zlocie z Tobą choćby na mazurach... a zapytał ktoś naszego Artura czy nie jest zmęczony tymi organizacjami? (choćby z grzeczności)
Asiu moja pierwsza odpowiedz była spowodowana rozpoczętą wyliczanka ośrodków w poście zaraz po Twoim... a tu trzeba konkretów albo milczenia bo zakończy się to polskim jarmarkiem... jak choćby nieporozumienie ze zdjęciami po II Zlocie ( ci co nie mieli lub nie powinni mieć nic do powiedzenia klikali zajadle najwięcej)...
kmis; Mam pomysł ( zapytanie ) do Zarządu DSS. Jak czytam myśli Romana są osoby które chciałyby skorzystać ze Zlotu a kłopotem jest dla nich dojazd, czyli jego koszty. Czy możliwy byłby sponsoring kosztów dojazdu np. bus z... no powiedzmy Warszawy do miejsca zlotu?
[ Dodano: 2012-06-15, 19:11 ]
Proszę zaprzestancie wyliczania nazw ośrodków
[ Dodano: 2012-06-15, 19:19 ]
Kolejna moja propozycja: jeśli ktoś proponuje coś nowego, to niech zapyta na PW naszego Gazdy o to po ile zapłaciliśmy za trzy dniowy pobyt u niego i niech z ta ceną w garści zacznie szukać, organizować i podawać propozycje...
Artur jeśli kolejny raz chcesz nas wszystkich zaprosić do siebie, dbać o nas, dbać o nasze bezpieczeństwo ( czuć było to na spływie), to chylę czoło... pełny szacunek... jesteś wielki |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-14, 19:48 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Jeśli tak to odczułaś to przepraszam |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-14, 19:46 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
- tak taka była moja intencja - DumSpiro-Spero, dziękuję |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-14, 19:45 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Zbyt dużo i długo pracowałem z ludźmi aby nie wiedzieć do czego to prowadzi. |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-14, 19:42 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
asia77 napisał/a: | Ale ja nie napisałam ,że ja się chce tego podjąć |
- więc bez urazy ale "nie musisz" jarzyć
klikers kontynuuje wyliczankę... stąd moje stwierdzenie. |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-14, 19:25 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Proponuję termin Zlotu nr III: 31 sierpnia / 02 września 2012 roku. Jeśli ktoś chce się zająć organizacją to propozycje i kosztorys wstępny powinien przedstawić ( po konsultacji z Zarządem Fundacji DSS ) do końca czerwca. Wybaczcie ale wskazywanie tylko fajnych miejsc na północy naszego pięknego kraju mija się z celem i jest śmieszne. |
kmis757
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2012-06-14, 07:44 Temat: III zlot forumowiczów Forum Onkologicznego DSS |
Gazda napisał/a: | No... i chyba czas na wybranie terminu na zlot III... | |
|