1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz na podniebieniu twardym |
kmis757
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 14440
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2016-01-11, 19:40 Temat: Guz na podniebieniu twardym |
mamakalinki napisał/a: | Tk mam w piątek więc w poniedziałek będę miała wynik |
To tempo 'błyskawiczne'...
mamakalinki napisał/a: | własnie w tej chwili po przeczytaniu Waszych postów zeszło ze mnie trochę to napięcie i odetchnęłam . |
To tez bardzo dobry objaw, bo nerwy tu nic nie pomogą, a stres działa negatywnie na organizm.
mamakalinki napisał/a: | Myślicie że z kolejną konsultacją wstrzymać się do wyniku |
Wstrzymaj się, bo jest to badanie, które bardzo dużo powie każdemu Konsultantowi. Bez niego niczego więcej się od nikogo nie dowiesz.
Nasi Formowiczowie, którzy poddani byli zabiegom chirurgicznym 'twarzoczaszki i szyi', na pewno coś jeszcze dorzuca w postach. Kraków zbyt często jest pokazywany w negatywnym świetle , Gliwice i Wrocław masz najbliżej i o dobrej renomie. Wybór należny do Ciebie. Na szczęście nie ma u nas rejonizacji |
Temat: Guz na podniebieniu twardym |
kmis757
Odpowiedzi: 11
Wyświetleń: 14440
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2016-01-11, 16:06 Temat: Guz na podniebieniu twardym |
mamakalinki napisał/a: | czuję ze sama będe musiała tym pokierować. |
...i po pierwszej konsultacji, o której napisałaś, zajęłaś się sobą znakomicie. Zielona karta i TK w tak szybkim czasie jest bardzo dobre. TK da pierwsza odpowiedz z czym masz odczynienia i będzie wskazówką dla lekarzy na kolejnej konsultacji i decyzji o dalszym działaniu. Gdzie? chirurg onkolog lub laryngolog, u których byłaś, na pewno podpowie i odpowiednio skieruje. Nie podajesz dokładnie gdzie mieszkasz. Wrocław, Kraków, czyli południe... Bardzo dobra opinie mają Gliwice, we Wrocławiu też możesz podjąć dalszą diagnostykę. Na podstawie TK, zostanie zapewne podjęta decyzja o wycięciu w całości tego guza (w miarę możliwości z marginesem) i poddanie go badaniu histopatologicznemu i dalszemu ewentualnemu leczeniu.
Teraz powinnaś zbierać siły i postarać się walczyć ze stresem, który zapewne narasta w Tobie.
Powodzenia, jesteśmy z Tobą. Pisz, pytaj |
|
|