Autor |
Wiadomość |
Temat: Gruczolakorak- a chemia |
kasia123m
Odpowiedzi: 323
Wyświetleń: 65941
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-05-14, 06:48 Temat: Gruczolakorak- a chemia |
to wlacz o ten tomograf..minelo 3 miesiace i musi dac...zawsze lepeiej dmuchac na zimne..
[ Dodano: 2012-05-14, 07:48 ]
walcz mialo byc... |
kasia123m
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-05-13, 17:03 Temat: Gruczolakorak- a chemia |
do 22 czerwca?no sporo jeszcze czasu...a nie myslals o tym by rodzinny dal skierowanie na rtg?w lutym byl tomograf?marzec,kwiecen ,maj....nie da rady teraz sie wystarac o nastepny? 3 miesiece mijaja od poprzedniego....tyle musi chyba trwac stabilizacja zeby w razie czego podjac dalsze leczenie...jesli sie nie myle. bedzie dobrze...przy takich wachaniach pogody to nawet zdrowy czlowiek ma prawo czuc sie gorzej... |
kasia123m
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-04-07, 18:38 Temat: Gruczolakorak- a chemia |
te tabletki przeciwkaszlowe niech bierze tylko na noc jesli musi....bo jesli cos odksztusza to nie powinnien powstrzymywac kaszlu....w dzien to siemie lniane..ono nawilzy sluzowki i kaszel stanie sie mokrzejszy..i pic po odksztuszaniu...
Lekarka z hospicjum tlumaczyla mamie ze to ten gruczolakorak produkuje sluz...i dlatego moja mama z czasem odksztuszala coraz wiecej..a juz pod sam koniec to jak ja sluchalas to sama mialas ochote odkaszlnac...tyle tego bylo...
A Tata musi brac ten syrop przeciwkaszlowy?a jakby go niebral?byloby gorzej?probowaliscie?bo mama jak jeszcze bylo w miare to odksztusila i potem dlugo miala spokoj...moze lepeij zeby odkaszlnal i mial spokoj...
noi jeszcze jedno,,,a nie przeziebil sie na tym polu?pogoda taka do bani a mowilas ze nosil jakies deski... |
kasia123m
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-21, 16:09 Temat: Gruczolakorak- a chemia |
meme chcieli wyslac na tomograf brzucha przed 1 chemia... |
kasia123m
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2012-01-20, 20:40 Temat: Gruczolakorak- a chemia |
dla mnie wyniki idealne...
i nie kracz...chemia napewno dziala...!!!!!
pokrzywa plus burak daja swoje... |
kasia123m
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-29, 11:42 Temat: Gruczolakorak- a chemia |
jak dzisiaj tata?bole głowy mineły?a stan podgoraczkowy?
teraz ja CI napisze nie czytaj i nie nakrecaj sie jesli chodzi o przerzuty.trzeba wierzyc ze leczenie pomaga i nic wiecej zlego sie nie dzieje.dostaje chemie i trzeba wierzyc ze ona dziala.i tej wersji sie trzymaj.nastepna chemia kiedy?za 21 dni tak?czytalam ze niektorzy tydzien po chemi robia sobie prywatnie morfologie zeby sprawdzic parametry.
a te wskazniki co tata mial podniesione to wiesz od czego?jak temu zapobiec? |
|