1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak trzustki |
karalajna
Odpowiedzi: 64
Wyświetleń: 23584
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2017-04-29, 13:54 Temat: Rak trzustki |
Moniko, bardzo mi przykro, walczyliście i zrobiliście wszystko co możliwe. Ta choroba jest niewyobrażalnie straszna. |
karalajna
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-12-22, 19:14 Temat: Rak trzustki |
Monika musisz być dzielna i wytrzymać to wszystko, bo Mąż nie dość, że cierpi fizycznie, to na pewno się boi i nie rozumie, co się z nim dzieje i czy to już koniec. Smutne będziecie mieć Święta, ale My tu wszyscy na tym forum jesteśmy z Wami sercem i myślami. |
karalajna
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2016-12-18, 19:15 Temat: Rak trzustki |
Trzeba wyraźnie powiedzieć, że przestały pracować nerki, w takiej sytuacji POGOTOWIE MUSI PRZYJECHAĆ. Jest to sytuacja naprawdę zagrażająca życiu! Tak jak już wspomniano powyżej, rozmowy z Pogotowiem są nagrywane, więc ja będąc w takiej sytuacji zapytałam się wprost dyspozytorki, czy odmawia udzielenia pomocy i bierze odpowiedzialność za ewentualne skutki i pogotowie natychmiast przyjechało. Nie poddawaj się, oni mają obowiązek Ci pomóc!! Nie wolno prosić, trzeba grozić i wymagać, to nie jest kwestia dobrej woli Pogotowia. |
|
|