1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 6
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: I chyba po kłopotach technicznych ;)
jogi45

Odpowiedzi: 15
Wyświetleń: 10900

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-16, 20:51   Temat: I chyba po kłopotach technicznych ;)
Tekst wstawiam tutaj. na moim wątku nie próbowałam samego tekstu. Spróbuje i ew. napisze na shout boxie
jogi45

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-16, 20:46   Temat: I chyba po kłopotach technicznych ;)
Nic sie nie wyświetla. po prostu po "wyslij" nie dzieje się nic. Chciałam dodac plik.
jogi45

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-16, 20:44   Temat: I chyba po kłopotach technicznych ;)
Właśnie teraz jak tego potrzebuję, akurat mi się to musi trafiać !!!!
jogi45

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-16, 20:41   Temat: I chyba po kłopotach technicznych ;)
Nie mogę dodać posta do mojego wątku.
jogi45

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-14, 08:55   Temat: I chyba po kłopotach technicznych ;)
Nie, nic się nie zmieniło, ale jesli inni nie maja takich problemów to darujmy sobie tymczasem te sprawę. To nie jest aż tak kłopotliwe by moderatorzy musieli sie tym zajmować. Za to proszę pamietać o przysłaniu mi na priva linku do srtony Fundacjii z jakimś ładnym , zachęcającym hasłem. Oczywiście jak już takie cos opracujecie.
Cierpliwości życzę Moderatorom i Zarządowi i polecam chronić swoje zdrowie, również psychiczne.
jogi45

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2010-09-13, 15:36   Temat: I chyba po kłopotach technicznych ;)
Od długiego czasu nie działa u mnie funkcja -zaloguj przy każdej wizycie nawet wtedy gdy czytam tylko na jednym kompie. Proszę o rozwiązanie tego problemu w wolnej chwili a jeśli to jednak sprawa ustawien w moim lapku to proszę o pomoc w zmianie tych ustawień. Oczywiście nie poganiam ale bede się przypominać.

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron