1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 2
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Wspomniano o nas :)
iwka3219

Odpowiedzi: 172
Wyświetleń: 72475

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2013-01-04, 14:12   Temat: Wspomniano o nas :)
Przepraszam ale ja nie widze zadnych konstruktywnych propozycji - procz narzekania ( zreszta jak zwykle w naszym narodzie).

Niestety nie sadze, ze linkowanie czegokolwiek na FB ma sens, o ile to nie zostanie poprate realnym działaniem.
Ja już zauważyłam na FB, wykorzystanie tej sprawy do propagandy politycznej, co jest dla mnie tez swojego rodzaju "wykorzystywaniem tych ludzi".
Nie wiem w czym ona ma pomoc? Czy to coś zmieni?

Trzeba pracy, dzialania i dyskusji ponad podzialami.

Parafrazując : Nie pytajcie sie, co Magda może zrobić dla Was, ale Wy by pomoc Magdzie!

Jeśli to ma zadziałać, to MY musimy sie ruszyć,a nie gadać, linkować i szukać winnych..Najpierw rozwiążmy ta tragiczną sytuację. Bo chyba dla nikogo tutaj sytuacja cierpiących chorych nie jest obojętna?
Więc : Do pracy rodacy! Nie bądźmy takimi malkontentami, nie raz pokazaliśmy na co nas stać! I nie wpadajmy w "takie" dyskusje..

Wiec ja nie - linkujac niczego pozwole zadac pytanie: Madziu ( DSS ) jak My forumowicze mozemy realnie pomoc?
Szukac kontaku z wieksza liczba mediow? Petycja? Kontakow czy ktos ma kogos w "rzadzie" ?

DSS _littleflower_
  Temat: Wspomniano o nas :)
iwka3219

Odpowiedzi: 172
Wyświetleń: 72475

PostDział: Życie Forum   Wysłany: 2011-11-05, 00:22   Temat: Wspomniano o nas :)
Madzia i jej cala ekipa ma juz super fanclub "I LIKE" na Facebooku :)

GRATUUJEMY , PODZIWIAMY , CIESZYMY SIE, i DZIEKUEJEMY , DZIEKUJEMY, DZIEKUJEMY i ja od siebe chyle bardzo nisko czolo za Wasza praca dla Nas

:flower: :littlehs: _littleflower_ ::thnx:: :in_love:

A ja jesli moge pogratuluje w moj ukochany spospob ...tancem ;)

::dance::

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron