1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
ina_b
Odpowiedzi: 66
Wyświetleń: 23902
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-03-02, 22:20 Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
Ja również mam swój wątek na forum, uzupełnię go po wizycie kontrolnej, którą mam w Gliwicach 04.03.
Taka rada ode mnie na początek - nie pozwól, żeby choroba zdominowała Twoje życie. Dobre podejście to podstawa. Sama coś o tym wiem - podczas choroby studiowałam na dwóch kierunkach studiów, pracowałam, robiłam praktyki i działałam społecznie. Nie miałam czasu pomyśleć, że coś jest nie tak. I to było bardzo dla mnie dobre. |
ina_b
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-03-02, 21:19 Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
Przepraszam Cię bardzo za tę uwagę, korzystałam z forum w telefonie i jakoś dziwnie mi się wszystko wyświetliło.
W razie pytań służę pomocą, jestem 2 lata po operacji raka brodawkowatego. Na operację czekałam 4 miesiące i nic złego się nie zadziało, guz nie urósł w tym czasie. |
ina_b
|
Dział: Nowotwory tarczycy, głowy i szyi Wysłany: 2014-03-02, 19:40 Temat: Rak tarczycy brodawkowaty wariant pęcherzykowy |
Opis jest bardzo jasny, nie ma co interpretować. Biopsja wskazuje na raka tarczycy brodawkowatego, co zweryfikowane zostanie podczas badania materiału histopat. po operacji.
Polecam jednak lekturę regulaminu forum - dla swojej historii należy założyć osobny wątek.
Zapewne "porządek" zrobią z postem moderatorzy. |
|
|