Autor |
Wiadomość |
Temat: Prośba o poradę/wsparcie - rak |
gosiawj
Odpowiedzi: 36
Wyświetleń: 11677
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-07-30, 20:41 Temat: Prośba o poradę/wsparcie - rak |
We Wrocławiu masz szpital na ul. Grabiszynskiej http://www.dcchp.pl/ |
gosiawj
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-07-30, 20:17 Temat: Prośba o poradę/wsparcie - rak |
No niestety podaję przykład prawdziwy ze skierowania i po wizycie u onkolog a który to kwalifikuje do szpitala. Po napisaniu podania do szpitala udało mi się ten termin przyspieszyć, ale tak jest we Wrocławiu nie wiem skąd Ty jesteś. |
gosiawj
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-07-30, 19:14 Temat: Prośba o poradę/wsparcie - rak |
Czeka się na swoją kolejkę zazwyczaj od 8 do 12 tygodni w zależności od województwa, możesz pisać o przyspieszenie przyjęcia |
gosiawj
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-07-28, 19:40 Temat: Prośba o poradę/wsparcie - rak |
Nie upraszczam, niestety publiczna służba zdrowia nie jest nastawiona do pacjenta, często postawienie diagnozy jest odrobiną szczęścia, w krótkim czasie. I wiecznie na wszystko się czeka, potem znowu czeka itd |
gosiawj
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2014-07-28, 16:44 Temat: PET-CE |
Marcin, ja przechodzę horror od lipca. Idź do lekarza i poproś o skierowanie na badanie PET-CE, wejdź na stronę i wydrukuj to skierowanie i rób, jeżeli to rąk to jest to najbardziej miarodajne badanie. Wielu lekarzy nie chce tego wypisywać, ale postaw na swoim i załatwiać to. |
|