1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak wpustu żołądka |
fordscorpio1977@wp.pl
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 6370
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-10-17, 10:13 Temat: Rak wpustu żołądka |
Witam kochani.. u mojego taty stwierdzono raka na wpuscie do zoladka.. wczoraj mial konsultacje z chirurgiem ktory bedzie go operowal. Lekarz powiedzial ze operacja bedzie bardzo ciezka i skomplikowana a co najgorsze jak uslyszalam ze bedzie trwala az 9 godzin. Tak bardzo sie boje... czy jego organizm wytrzyma tak ciezka operacje
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2012-10-17, 13:08 ]
Post przeniesiony z innego wątku. Proszę o kontynuowanie Waszej historii w tym właśnie, założonym już wątku, zgodnie z Regulaminem Forum. |
Temat: Samotność w chorobie |
fordscorpio1977@wp.pl
Odpowiedzi: 71
Wyświetleń: 26695
|
Dział: Psychoonkologia / emocje w chorobie nowotworowej Wysłany: 2012-10-14, 15:45 Temat: Samotność w chorobie |
Pare tygodni temu stwierdzono u mojego taty raka na wpuscie do zoladka.. wszystko jeszcze przed nami, pojutrze ma termin do chirurga ktory bedzie mam wielka nadzieje operowal. Jestem kompletnie zalamana, nie moge sobie z tym poradzic.Tata jeszcze dobrze sie czuje i mowi ze sie nie podda, jest usmiechniety i pelen chumoru.. taka jest jego natura.Bardzo sie boje tego co nas jeszcze czeka a przedewszystkim co czeka mojego kochanego tate. |
Temat: Rak wpustu żołądka |
fordscorpio1977@wp.pl
Odpowiedzi: 5
Wyświetleń: 6370
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2012-10-14, 11:20 Temat: Rak na wpuscie do zoladka |
Witam.. u mojego taty stwierdzono kilka dni temu raka na wpuscie do zoladka.. za dwa dni ma konsultacje z chirurgiem to dowiemy sie czegos wiecej, po przeczytaniu kilku postow na ten temat nurtuje mnie, ze wszyscy pisza ze trzeba zadbac o szybki termin operacji... czy ja mam na to jakis wplyw? kiedy odbedzie sie operacja... czy lekarze sami zdaja sobie sprawe z powagi sytuacji...
[ Komentarz dodany przez Moderatora: absenteeism: 2012-10-14, 12:21 ]
Post wydzielony do osobnego wątku, proszę zapoznać się z Regulaminem Forum. |
|
|