1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Możecie zrobić coś dla Forum! Kto pomoże? :-) |
cherrie
Odpowiedzi: 127
Wyświetleń: 56536
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2009-05-20, 07:49 Temat: Możecie zrobić coś dla Forum! Kto pomoże? :-) |
Mrakad napisał/a: | cherrie napisał/a: | Wysylam projekt ulotki.Jak pisalam wczesniej lepiej poczekac na jakas profesjonalna wersje, ale moze ta ulotka da jakis ogolny zarys co powinno sie na niej znajdowac, a co nie (jakies sugestie?).
Poza tym, pozwolilam sobies kopiowac grafike ze strony forum, hm nie wiem czy dobrze? |
Nie jestem fachowcem, więc nie chcę się wymądrzać, ale Twój projekt to amatorszczyzna, zarówno graficzna jak i merytoryczna. Przepraszam, ale jakiś czas pracowałem z prawdziwym fachmanem od druków reklamowych i coś mi pozostało. Ja dbałem o teksty a on o wygląd. Proponuję poczekać kilka dni na inne propozycje. |
Dzieki Mrakad, ze mi uswiadomiles, ze jestem amatorka! Przeciez sam mnie cytowales i wiesz jakie byly moje intencje. W zwiazku z tym mogles sobie darowac tego typu komentarze. Myslalam tylko, ze moge w jakis sposob pomoc. No, ale nie wazne.
Pozdrawiam. |
cherrie
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2009-05-17, 16:02 Temat: Możecie zrobić coś dla Forum! Kto pomoże? :-) |
Wysylam projekt ulotki.Jak pisalam wczesniej lepiej poczekac na jakas profesjonalna wersje, ale moze ta ulotka da jakis ogolny zarys co powinno sie na niej znajdowac, a co nie (jakies sugestie?).
Poza tym, pozwolilam sobies kopiowac grafike ze strony forum, hm nie wiem czy dobrze? |
cherrie
|
Dział: Życie Forum Wysłany: 2009-05-16, 23:28 Temat: Możecie zrobić coś dla Forum! Kto pomoże? :-) |
Ja moge sprobowac pobawic sie z ulotka. Nie wiem tylko na ile profesjonalnie ma byc ona zrobiona. Jesli nie musi byc w Photoshopie, to mam cos zrobione w formacie Microsoft Publisher. Nie jestem jednak grafikiem, wiec moze znajdzie sie ktos bardziej profesjonalny?
Postaram sie wrzucic gdzies w necie to co zrobilam do tej pory. |
|
|