Autor |
Wiadomość |
Temat: Chłoniak limfoblastyczny B komórkowy - prośba o pomoc. |
betsi
Odpowiedzi: 165
Wyświetleń: 52735
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2020-03-06, 21:42 Temat: Chłoniak limfoblastyczny B komórkowy - prośba o pomoc. |
Wiem co czujesz, wyrazy współczucia 😪 |
betsi
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-10-23, 10:57 Temat: Chłoniak limfoblastyczny B komórkowy - prośba o pomoc. |
Kochana, kiedy skończył 6 kurs chemii? Te płytki jak długo nie chcą rosnąć? Pamiętam mój mąż też miał z nimi problem, i pamiętam jak się wkurzał🙄
Jak chcesz, pisz prywatnie.
Pozdrawiam i życzę cierpliwości |
betsi
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-05-25, 15:38 Temat: Betsi |
Kochana, wiem, co przeżywasz Ty, a co dopiero Twój mąż. Wiesz, mój mąż na lęki brał tabletki przeciwlękowe(był silny psychicznie, ale to były stany silniejsze od niego, pamiętam jak drgal w nocy że stresu) . Może spytaj męża, czy by nie chciał takiej pomocy?
Buziaki
|
betsi
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-05-21, 13:12 Temat: Chłoniak limfoblastyczny B komórkowy - prośba o pomoc. |
Kochana to normalne, mój mąż też tak reagował
Jesteś wsparciem teraz dla męża. Pamiętaj nic na siłę nie wpychaj, mój mąż często przez to się denerwować
Pozdrawiam |
betsi
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-03-12, 11:13 Temat: Chłoniak limfoblastyczny B komórkowy - prośba o pomoc. |
To dobrze, że mąż czuje się lepiej. Pozdrawiam |
betsi
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-03-06, 20:54 Temat: Chłoniak limfoblastyczny B komórkowy - prośba o pomoc. |
Trzymam kciuki, pozdrawiam |
betsi
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-02-28, 21:12 Temat: Chłoniak limfoblastyczny B komórkowy - prośba o pomoc. |
|
betsi
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-02-27, 16:37 Temat: Chłoniak limfoblastyczny B komórkowy - prośba o pomoc. |
Kochana, muszę jakoś. Już będzie prawie trzy lata od śmierci męża.
Mieszkam z nowym partnerem, ale to nie znaczy że zapomniałam o mężu, kocham go nadal, i wspominam jego ostatnie chwile. Ale nie będę tu Pisać. Chcesz, to odpisze na priv.
Jak coś służę pomocą. |
betsi
|
Dział: Nowotwory układu krwiotwórczego Wysłany: 2019-02-27, 14:38 Temat: Chłoniak limfoblastyczny B komórkowy - prośba o pomoc. |
Życzę dużo siły, wiem co przeżywasz, trzeba być silną dla męża, choć czasami jest to bardzo trudne. A jeszcze ty się połamałaś
Pozdrawiam |
|