1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Ważny składnik diety antyrakowej, o którym za mało się mówi |
betsi
Odpowiedzi: 41
Wyświetleń: 21634
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2019-02-19, 20:27 Temat: Ważny składnik diety antyrakowej, o którym za mało się mówi |
Armands, ja też nie wierzę w co Tu. Pozdrawiam |
betsi
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2019-02-19, 17:08 Temat: Ważny składnik diety antyrakowej, o którym za mało się mówi |
Armands
JaBaba poczytaj o grzybie a nie od razu się wymądrzasz |
betsi
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2019-02-19, 13:07 Temat: Ważny składnik diety antyrakowej, o którym za mało się mówi |
JaBaba, bez komentarza
A badania kliniczne-szuryzm? |
betsi
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2019-02-18, 21:06 Temat: Ważny składnik diety antyrakowej, o którym za mało się mówi |
A czy są dowody na to, że tak nie jest?
I to, że jestem na tym forum, to nie znaczy, że mam wierzyć tylko w farmakologię. Nie drążę tego tematu. Powiedziałam, niech każdy dobie myśli co chce, i wierzy w co chce. |
betsi
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2019-02-18, 15:59 Temat: Ważny składnik diety antyrakowej, o którym za mało się mówi |
Nie Zięba.
Sami sobie go hoduje, są też inne na to dowody np. jedzenie
[ Dodano: 2019-02-18, 16:00 ]
A chemia dla mnie, może i leczy raka, ale niszczy organizm |
betsi
|
Dział: Wspomaganie konwencjonalnego leczenia onkologicznego Wysłany: 2019-02-18, 14:01 Temat: Ważny składnik diety antyrakowej, o którym za mało się mówi |
Czytałam, że rak bierze się z grzyba, pasożytów w organizmie. Trzeba się ich pozbyć. Coraz więcej czytam na temat, że chemia nie działa, a odpasożytnic się trzeba, pić zioła, dużą rolę odgrywają oleje, kurkuma, noi witam. C.
Zakupiłam też książkę która już nie jedną osobę wyleczyłaś. Ale nie będę się rozpisywać, bo niektórzy twierdzą, że to bzdury. Każdy leczy się jak chce, to indywidualna sprawa |
|
|