1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak wpustu z przerzutami do kręgosłupa |
beata764
Odpowiedzi: 250
Wyświetleń: 125563
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2015-08-10, 14:31 Temat: Rak wpustu z przerzutami do kręgosłupa |
Pani Lidio bardzo się cieszę z wyników męża obserwuje cały czas Pani wątek i trzymam kciuki Mój tata we wrześniu 3 lata od resekcji, wszystko dobrze Kolejny TK w grudniu, mam nadzieję, że również będzie ok Pozdrawiam i zdrówka życzę |
beata764
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-14, 08:16 Temat: Rak wpustu z przerzutami do kręgosłupa |
Czekać, aż miesiąc ! to niewiarygodne, w takich przypadkach badania powinny być robione od ręki Przeraża mnie ta znieczulica, człowiek w chorobie onkologicznej jest pozostawiony bardzo często sam sobie, czy kiedyś się to zmieni |
beata764
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-05-10, 13:45 Temat: Rak wpustu z przerzutami do kręgosłupa |
Podejście niektórych lekarzy jest po prostu niewiarygodne! Również nam się zdarzały przypadki całkowitej zniewagi i znieczulicy Mam nadzieję, że wszystko będzie u Was dobrze, życzę Wam tego z Całego serca. |
|
|