1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 10
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
banialuka

Odpowiedzi: 217
Wyświetleń: 75028

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-11-15, 21:09   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
agni5 normalnie wierzyć się nie chce :cry: bardzo mi przykro :/pociesza:/

::rose::
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-06-21, 18:04   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
agni5 mam nadzieje ze to tylko stan zapalny. Trzymam kciuki oby tak było :tull: Czekam na wieści po wizycie
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-06-08, 22:05   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
Aga ja również wierze że ten polip to nic złego. Cieszę się ze tato jest w tak dobrej kondycji, Jego też to pewnie podniosło na duchu, bo moja mama jak słyszy słowa pochwały ze dobrze wyglada czy dobrze sobie radzi to zaraz ma wiecej energii i checi do walki.

Trzymam kciuki i wierzę ze będzie dobrze :cmok:

Pozdrawiam
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-01-28, 00:54   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
Agni bardzo mi przykro z powodu tych złych wieści :-( Wierze ze radioterapia skutecznie rozprawi się z ta wznowa co da Wam jeszcze duzo wspólnego czasu. Pozdrawiam i trzymam kciuki :cmok:
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-06-28, 21:34   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
agni5 trzymam kciuki i wierzę ze będzie dobrze :okok"

[następne komentarze]
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2010-05-14, 20:34   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
agni5 co tam u Was słychac? Jak Tata sie czuje? Kiedy ma badania kontrolne teraz? Pozdrawiam :tull:
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-12-22, 21:41   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
agni5 no i co z tym płynem? Był tato na ściąganiu?
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-12-07, 17:08   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
agni5, nie wiem co ci powiedziec, moja mama jest 11 miesięcy po operacji i lekarze twierdzą ze ta woda moze byc nadal bo czymś musi być wypełnione to miejsce :roll: Ostatnio lekarka powiedziała ze byłoby niepokojace jeśli ta woda pojawiłaby sie teraz, ale skoro jest od operacji tzn. ze tak ma być :roll: Może skonsultujcie to jeszcze z innym lekarzem.
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-11-11, 09:53   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
agni5, a moze to jakis wirus np. grypa jelitowa. Moja córka tez ostatnio nie mogła wstac bo miała takie zawroty, później rozwolnienie a teraz zakończyło sie anginą. Teraz syn przechodzi to samo tyle ze on sama biegunke ma. Moze u taty tez jakiś wirus sie wykluwa. Moja mama miała TK w piatek i nic sie nie działo wiec nie wiem czy od kontrastu moze takie cos wystapić :roll: Pozdrawiam i życzę tacie duzo zdrówka
banialuka

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2009-07-21, 20:35   Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego
agni na pewno bedzi dobrze,nie denerwuj sie. Trzymam kciuki i czekam na wiadomości po badaniu. Myslę że na wynik będzie trzeba poczekać kilka dni. U nas się czeka ok.5 dni. Pozdrawiam. Marzena

Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron