Autor |
Wiadomość |
Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
banialuka
Odpowiedzi: 217
Wyświetleń: 75028
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-11-15, 21:09 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni5 normalnie wierzyć się nie chce bardzo mi przykro
|
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-06-21, 18:04 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni5 mam nadzieje ze to tylko stan zapalny. Trzymam kciuki oby tak było Czekam na wieści po wizycie |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-06-08, 22:05 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Aga ja również wierze że ten polip to nic złego. Cieszę się ze tato jest w tak dobrej kondycji, Jego też to pewnie podniosło na duchu, bo moja mama jak słyszy słowa pochwały ze dobrze wyglada czy dobrze sobie radzi to zaraz ma wiecej energii i checi do walki.
Trzymam kciuki i wierzę ze będzie dobrze
Pozdrawiam |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2011-01-28, 00:54 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
Agni bardzo mi przykro z powodu tych złych wieści Wierze ze radioterapia skutecznie rozprawi się z ta wznowa co da Wam jeszcze duzo wspólnego czasu. Pozdrawiam i trzymam kciuki |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-06-28, 21:34 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni5 trzymam kciuki i wierzę ze będzie dobrze :okok"
[następne komentarze] |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2010-05-14, 20:34 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni5 co tam u Was słychac? Jak Tata sie czuje? Kiedy ma badania kontrolne teraz? Pozdrawiam |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-22, 21:41 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni5 no i co z tym płynem? Był tato na ściąganiu? |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-12-07, 17:08 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni5, nie wiem co ci powiedziec, moja mama jest 11 miesięcy po operacji i lekarze twierdzą ze ta woda moze byc nadal bo czymś musi być wypełnione to miejsce Ostatnio lekarka powiedziała ze byłoby niepokojace jeśli ta woda pojawiłaby sie teraz, ale skoro jest od operacji tzn. ze tak ma być Może skonsultujcie to jeszcze z innym lekarzem. |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-11-11, 09:53 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni5, a moze to jakis wirus np. grypa jelitowa. Moja córka tez ostatnio nie mogła wstac bo miała takie zawroty, później rozwolnienie a teraz zakończyło sie anginą. Teraz syn przechodzi to samo tyle ze on sama biegunke ma. Moze u taty tez jakiś wirus sie wykluwa. Moja mama miała TK w piatek i nic sie nie działo wiec nie wiem czy od kontrastu moze takie cos wystapić Pozdrawiam i życzę tacie duzo zdrówka |
banialuka
|
Dział: Nowotwory płuca i opłucnej Wysłany: 2009-07-21, 20:35 Temat: Rak odoskrzelowy płaskonabł. płuca prawego, rak płuca lewego |
agni na pewno bedzi dobrze,nie denerwuj sie. Trzymam kciuki i czekam na wiadomości po badaniu. Myslę że na wynik będzie trzeba poczekać kilka dni. U nas się czeka ok.5 dni. Pozdrawiam. Marzena |
|