1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Ostatnie chwile bliskiej osoby... |
arnika
Odpowiedzi: 32
Wyświetleń: 19492
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2015-10-12, 09:18 Temat: Ostatnie chwile bliskiej osoby... |
mnie rownież to forum duzo uswiadomilo, wiedzialam kiedy tata odchodzi, wiedzialam ze najwazniejsze to być z nim do konca. |
arnika
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2015-10-11, 09:55 Temat: Ostatnie chwile bliskiej osoby... |
bardzo wspolczuje, wiem co czujesz... |
arnika
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2015-10-06, 20:34 Temat: Ostatnie chwile bliskiej osoby... |
Kasiastka ,u tez tak bylo ze krotko przed samym odejsciem nie plakalam nie potrafilam i nie chcialam zeby widzial moje łzy, ale wczesniej nie moglam sie powstrzymac, to juz dwa tyg a ja cierpie caly czas tak samo, wyobrazam sobie jak ci ciezko- badz silna. Co ja bym dała zeby jeszcze raz z tata porozmawiac.... |
arnika
|
Dział: Opieka paliatywna Wysłany: 2015-10-05, 07:28 Temat: Ostatnie chwile bliskiej osoby... |
wiekszosc z nas tutaj przez to przechodzi, bardzo ci wspolczuje, nasza walka trwala niecale dwa miesiace, najgorsze cierpienie trwalo ok dwa dni, mozna powiedziec ze krotko...dla mnie to byla wiecznosc, nie wiedzialysmy z mama i siostra czy sie modlic zeby sie juz skonczylo czy plakac ze tata odchodzi. Najwazniejsze zeby byc razem, musisz byc silna dla niego. |
|
|