1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22
2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.
|
|
Autor |
Wiadomość |
Temat: Guz głowy trzustki |
ankita
Odpowiedzi: 38
Wyświetleń: 23341
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-03-20, 02:45 Temat: Guz głowy trzustki |
bardzo mi przykro :( |
ankita
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-03-16, 21:59 Temat: Guz głowy trzustki |
Kurcze, kurcze to na pewno od tego upadku. Trzymajcie się, rzeczywiście ważne że nie boli... Myślę o Was. |
ankita
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-03-15, 12:41 Temat: Guz głowy trzustki |
Gabik, moja mama jest dokładnie taka sama. Zosia Samosia, nie potrzebuje pomocy - lekarz w ostateczności itd. Kurcze kurcze kochane trzymajcie się.... Dawaj znać. |
ankita
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-15, 22:05 Temat: Guz głowy trzustki |
gabik, o mojej mamie mówią tak samo :( że to jest już niewydolność organizmu i żadne mechaniczne pozbywanie się żołci nie pomoże :( ale póki co trwamy. Może te kroplówki wzmocnią mamę? Nie wiem jak Ciebie pocieszyć, tak jak nie wiem jak pocieszyć siebie :( |
ankita
|
Dział: Nowotwory przewodu pokarmowego Wysłany: 2013-02-07, 10:33 Temat: Guz głowy trzustki |
gabik, spokojnie, choć wiem że krew i żółć dosłownie zalewa.... Mnie też dobija niekompetencja niektórych lekarzy, zła organizacja, szkoda słów. Niestety trzeba trafić na specjalistę by nie popełnić błędu z naszymi bliskimi. Jakbyś potrzebowała pomocy to mam namiary na dobrych lekarzy od protezowania dróg żółciowych we wro. Pozdrawiam |
|
|