1. Link do strony z możliwością wsparcia forum:
https://pomagam.pl/forumdss_2020_22

2. Konta nowych użytkowników są aktywowane przez Administrację
(linki aktywacyjne nie działają) - zwykle w ciągu ok. 24 ÷ 48 h.

DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna

Logo Forum Onkologicznego DUM SPIRO-SPERO
Forum jest cz?ci? Fundacji Onkologicznej | przejdź do witryny Fundacji

Czat Mapa forum Formularz kontaktowyFormularz kontaktowy FAQFAQ
 SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  AlbumAlbum
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
Znalezionych wyników: 31
DUM SPIRO-SPERO Forum Onkologiczne Strona Główna
Autor Wiadomość
  Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
anja124

Odpowiedzi: 78
Wyświetleń: 22540

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-11-15, 12:31   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
Jejku jak dawno tu nie bylam az mam lzy w oczach ...mozna napisać ze caly czas BOL I JESZCE RAZ BOL
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-03-19, 12:25   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
dziekuje:)
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-03-19, 11:44   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
DZIDOBRY KOCHANI nie che zasmiecac watkami nowymi wiec pisze w mamusi watku mam nadziej ze nie macie nic przeciwko.prosze o wyjasnienie wyniku krwi ktory zrobilam IMMUNOCHEMIA CEA 2,2MG/ML Z.REF .O.O-2.5
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-02-02, 19:44   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
Ewelinko .dziekuje wlasnie staram sie byc dzielna na zewnatrz ale w srodku dzieja sie okrone rzeczy wiem ze mama by chciala zebym nie plakala ,i tak robie ale sa chwile co poplakuje.ale szybko mmijaj .........wy tylko mnie rozumiecie ....kto tego nie przeszedl nigdy nie zrozumie nigdy .......oj dozo by pisac ale dobrym pisarzem nie jestem ........
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-02-01, 06:31   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
czas nie leczy rany......
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-01-12, 09:44   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
Dziekuje wam wszystkim .....BOL jest nie do opisania .........ZYCZE WSZYSTKIM wytrzymalosci w tej paskudnej chorobie ..BOZE wybacz mi
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2012-01-09, 13:56   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
03.04.1955-08.01 .2012 KOCHAM CIE MAMO.JESTES MOIM SKARBEM :-[
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-12-30, 21:15   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
witam .....moze ktos mi odpisze...moja mama jest w ciezkim stanie czy jest mozliwa punkcja w szpitalu
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-12-27, 21:49   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
witam ..... dzis porozmawialm z moja sasiadka dal mi kopa dzis ....jej maz tez chorowal na raka ....... wiec mi powiedzial ze bym sie nad soba nie uzalala......i dobrze zrobila ja przy moje mamie nie placze ....latwo mi jest z osobami rozmawiac ktorzy przezli lub przezywaj to chorubsko wstretne wiec jak pisalm chospicjum w GRYFICH MI ODMOWILO POMOCY :--: .ale pielegniarka z mojgo osrodka cud kobitka mi pomogla tak od slowa do slowa zadzwonila i porozmawiala z samym wlascicielem chospicjum :<: ot co..... i jestem jutro umwiona w chospicjum ale tez sie migal ze daleko mieszakam :--: km boze raptem 34 km....... :--: i sa wstanie wypisac mi wszytkie leki dla mamy nawet TE ROZOWE .ALE BEZ LACHY juz ma lekarza ktory je wypisuje ..widze teraz jak ciezko jest poprosic kogos o pomoc .........

[ Dodano: 2011-12-27, 21:51 ]
a i zapytam sie w chospicjum czy nie potrzebuja WOLONTARIUSZY........CZY TEZ POWIEDZA ZA DALEKO........ :--:
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-12-25, 22:19   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
dziekuje wam dziewczyny.........nio moja mam jest jak roslina......ale jest jeszcze zemna i co dziennie sie jej pytam czy mnie kocha to moja tak mania choc stara juz d... ze mnie ale sie pytam juz od urodzenia .......a ona a kogo mam kochac ...wczoraj mi powiedziala ze cierpie przez nia a ja ze nie mamusiu...........boze ja nie wiedzialm jaki to bol ..jak bliska najukochnsza osoba choruje ........TO TAK BOLI
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-12-16, 16:14   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
nio wiec mame wypisali ze szpitala .......czuje sie zle mozna napisac bardzo zle wiec jak pisalm wczesniej u gory ze nie moge znalezc hospicjumi poradni palijatywnej ..wiec ja znalazlam z bolem ale znalazlam lekarza ktory wypisalm mamie odpowiednie leki i jak wrazie by cos sie dzialo to moge dzwonic wiec jeszcze na swiecie sa dobrzy ludzie ......i to tyle co moge napisac pozdrawiam
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-12-11, 08:34   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
Jade do mamusi ... slaba jest dali jej kroplowke ale nadal zle sie czuje ma ciagle nadzieje ze dostanie chemie ... ja jej tez mowie ze moze dostanie ..ale co innego mysle ......lekarz e jej mowia ze jest ciezko chora ..jak mama mi to powiedzial to smiac mi sie zachcialo ..moze to glupie ale lekarze nie wiedzaco jej powiedziec a ja to juz wiem ze jest ciezko chora ..wiecie ile ona ma sily w sobie ..i walczy i chce zyc... tylko ja mam w sobie malo sily ..jak to ja ale bede dla niej silna bo ja KOCHAM ..DZIEKUJE wszystkim ze jestescie ze jest to forum i ze pomagacie .... a to sie napisalm 8-)
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-12-05, 11:06   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
do Swinujscia dzwonilam i sie nie moglam do dzwonic ......wczoraj bylam caly dzien z mama punkcje jej robia ona jest slabiutka [zalamka]

[ Dodano: 2011-12-05, 11:12 ]
nio a teraz musze znalezc psychiatre .......dla siebie
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-12-05, 10:47   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
wzystko co jest na tym forum mozna by skserowac i powiesic na tablicy na odziale w szczecinie zdunowao na chemioterapi bo ludzi nie sa niczego swiadomi a tak by wiedizeli o wele wiecej tam zero informacji jakichkolwieka lekarze zrobia swoje i do domu szybciutko
anja124

PostDział: Nowotwory płuca i opłucnej   Wysłany: 2011-12-01, 20:15   Temat: NDRP płuca prawego - IV st.
Jutro jade do mojej mamusi ....ejku ile ja dzis wylalm lez i nie tylko jak do nej dzwonilam to byla zla..nie dziwie sie jej

[ Dodano: 2011-12-01, 20:17 ]
zadzwonie do Swinujscia ?HM... bo juz Gryfice odpadaja hm... :roll:

Strona 1 z 3
Skocz do:  

logo

Statystki wizyt z innych stron